25 / 04 / 2024

Mücevher İhracatçıları Birliği kira

Mücevher İhracatçıları Birliği kira

Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar yaptığı açıklamada, "Bazı AVM'ler kira geliri kaygısıyla kapılarını kapatmayarak fırsatçılık yapmaya çalışıyor" dedi.

Demir fiyatları arttı! Ev yaptıracaklar aman dikkat!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği'nin hazırladığı Türkiye Metal Sanayi İhracat Endeksi, TR-METALENDEKS kasım ayı sonuçları açıklandı. Yayımlanan sonuçlara göre demir fiyatları kasım ayında arttı.

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Narenciyede kalıntı sorunu kalmayacak! Üreticilere 8 bin sinek tuzağı dağıtıldı!

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, biyoteknik ve biyolojik mücadele ve İyi Tarım Uygulamalarının organik ve kalıntısız üretimin temeli olduğunu belirterek, “Bütün zararlılarla hemen ilaçla mücadele etmemeliyiz” ifadesini kullandı.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Maraş Depremi açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Maraş Depremi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o basın açıklaması...

Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

İhracatı 441 milyon dolar kazandırdı!

Amerika kıtasına çekirdek üzüm ihracatında rekor seviyeye gelindiğini anlatan Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği başkanı konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İhracat 300 milyar dolara koşuyor

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, yeni dönemde katma değerli ihracatı artırmak, yeni pazar hedefleri belirlemek, firmaların finansal sorunlarına çözüm arayışı adına birlik çatısı altında yer alan sektörler bir araya geldi.

Türkiye’nin otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı arttı! İşte en çok araç ihracatı yapılan ülkeler...

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği, Türkiye'nin otobüs, minibüs ve midibüs ihracatının yılın ilk yarısında 2021'in aynı dönemine kıyasla yüzde 13,98 arttığını açıkladı. İşte en çok

Çimento, cam, seramik ihracatçılarından doğal gaz zammına tepki!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere sanayide yapılan doğal gaz zammına yönelik açıklama yaptı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği'nden Ankara'da 90.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'ndeki 3 adet arsayı 9 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Maden kalitesi bina sağlığı için önemli!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanı Aydın Dinçer binaların hammaddesinin maden olduğunu belirterek maden kalitesinin bina sağlığını etkilediğini dile getirdi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

Mücevher İhracatçıları Birliği kira Haberi

Mücevher İhracatçıları Birliği kira

Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar yaptığı yazılı açıklamayla, Türkiye'nin içinden geçtiği koronavirüsle mücadele günlerinden yapılan ve yapılması gereken çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Koronavirüs salgını kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı"na değinen Kamar, şunları ifade etti:

"Mücevher İhracatçıları Birliği ve İstanbul Kuyumcular Odası olarak iç pazarda mücevhercilik mesleğini icra eden üyelerimiz adına, küresel salgının etkilerinin yoğun olarak hissedildiği şu zor dönemde, özellikle perakende sektörüne verilen ekonomik destekten dolayı hükümetimize teşekkürü bir borç biliyoruz.

Devletin ve perakendecinin gövdesini taşın altına koyduğu küresel kriz döneminde, başta yabancı sermayeli zincir alışveriş merkezi grupları olmak üzere bazı AVM'ler kira geliri kaygısıyla kapılarını kapatmayarak fırsatçılık yapmaya çalışıyor. Öte yandan aynı yurt dışı merkezli gruplar, kendi...