26 / 04 / 2024

Mudanya Halitpaşa konakları

Mudanya Halitpaşa konakları

Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, "Doğru yer, doğru proje, doğru müteahhit olduğu sürece toplumun her kesiminden talep de olur" dedi.

Manisa'da beş taksitle 21 dükkan satılacak!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı Halitpaşa'da yer alan 21 adet dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Balıkesir Erdek'te yeni otel için start verildi! 74 odalı otel 88.6 milyon TL'ye yapılacak! 

Balıkesir Erdek'te Halitpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek 74 odalı otel için düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak projeyi, Karadere Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Tarihi Kemeraltı için 2 yeni restorasyon projesi!

Kamu, sivil toplum ve özel sektör işbirliği ile kurulan TARKEM, Kemeraltı ve çevresinin "çekim merkezi" olması için çalışmalarına devam ediyor. Tevfik Paşa Konakları ve 2. Vakıflar Konağı için restorasyon projesi yapılacak...

Paşa Konakları Beykoz fiyat!

Paşa Konakları Beykoz fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. 

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 480 bin TL sermaye bedeli ile Enver Tuncer, Alp Tuğra Yalçınkaya ve Kadir Elitaş ortaklığında kuruldu. 

Bağcılar Göksu Bağ Konakları 340 bin TL'den satışa çıktı!

GKS Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bağcılar Göksu Bağ Konakları 340 bin TL'den satışa çıktı. Proje 76 adet daireden meydana geliyor.

İnşaat firmaları Mudanya'da atağa geçecek!

A Gazete yazarı Can Ceperli bugünkü yazısında Bursa'da gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Ceperli, Mudanya'da inşaat firmalarının atağa geçeceğini açıkladı.

Mudanya'daki zeytinlik alanları imara açılmadı!

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, zeytinlik alanların yapılaşmaya açılmasına yönelik yasa teklifi hakkında konuştu. Türkyılmaz, arazilerin imara açılmaması gerektiğini belirtti.

ENDA Konakları'nda yaşam Ağustos'ta başlıyor!

DAFF Yapı tarafından Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen ENDA Konakları'nda teslimler başlıyor. Projede yaşam Ağustos'ta başlayacak.

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

Mudanya Seyirtepe Konakları'nda fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Bursa Mudanya - Güzelyalı bölgesinde yer alan Seyirtepe Konakları, Lik yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Mudanya Seyirtepe Konakları'nda fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Mudanya Halitpaşa konakları Haberi

Mudanya Halitpaşa konakları

Müşterilerinizi ne tür projelerle karşılayacaksınız? 

Çok iyi projeler hazırladık ve bunlar halkın tüm kesimlerine hitap edebilecek cinsten. Bundan onca gösterdiğimiz Lik Yapı kalitesini bu projelerde de arttırmaya devam ediyoruz ve müşterilerimizden de bu konuda çok güzel yanıtlar alıyoruz. Şuan devam etmekte olan 6 projemiz var. Projelerimizin hepsi Mudanya'da olmakla beraber 2015 ve 2016'da hepsini teslim etmeyi planlıyoruz. Yılda 300-350 konut üretiyoruz. Şuan da 11 blok 88 daireden oluşan "Halitpaşa Konakları" projemiz % 70 seviyesinde, 18 blok 206 dairelik "Burgazpark 3.Etap" projemiz ise % 60 seviyesinde. Butik bir proje olan "Çamlık Konakları" 30 daire ve o da % 35 seviyelerinde. Bu 3 projemizin de teslimini 2015 Aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz. "Likoğlu Residance" 101 daire, "Seyru Sefa 1" 36 daire, "Seyru...