23 / 04 / 2024

mudanya satılık rezidans

mudanya satılık rezidans

28 adet bahçe dubleksi bulunan projede toplamda 72 adet konut bulunuyor. Proje kent merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor. Bursa Vadi Mudanya fiyat listesi kapsamında fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Bursa Likoğlu Residence'da fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor!

Lik Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Likoğlu Residence projesinde toplam 100 daire yer alıyor. Bursa Mudanya Güzelyalı'da hayata geçirilen Likoğlu Residence projesi 11 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kuzu Effect Rezidans satılık!

203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşan proje toplam 186 bin 393 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Kuzu Effect Rezidans satılık teslimleri 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Tual Adalar Rezidans satılık daire!

Tual Adalar Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen proje için ön talep toplanıyor.

Adam Kule Rezidans satılık daire!

Adam Kule Rezidans satılık daire alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Adım İstanbul Rezidans satılık!

Adım İstanbul Rezidans satılık konut teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık!

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık konutların fiyatları 156 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova Rezidans İzmir projesinde 60 aya kadar sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Mirage Rezidans Bağcılar satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen projede yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağaza bulunuyor. Mirage Rezidans Bağcılar satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nurol Park Rezidans Bağcılar satılık!

Nurol Park Rezidans Bağcılar satılık dairelerin fiyatları 440 bin liradan başlayarak değişiyor. Nurol Park Rezidans Bağcılar projesinde 50 aya kadar vade farksız ödemeler yapılıyor...

Mesa Marmara Rezidans satılık!

Mesa Marmara Rezidans satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen proje 20 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Brooklyn Life Rezidans satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de yükselecek olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık!

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 55 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa satılık!

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa satılık dairelerin fiyatları 410 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Rezidans'ta 370 adet daire yer alıyor...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredili 120 ay vade imkanı sunan projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.

Propa Plus Rezidans satılık!

Propa Plus Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. 1 yıl sonra teslim edilmesi planlanan proje Propa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

mudanya satılık rezidans Haberi

mudanya satılık rezidans

4 mevsim tatil dünyasını yaşatan proje Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde inşa ediliyor. Projede 16 adet daire, 28 adet bahçe dubleksi ve 28 adet teras dubleksi yer alıyor.


Sosyal alanlar kapsamında Bursa Vadi Mudanya projesinde restoran, 7/24 güvenlik, kafe, açık kapalı çocuk oyun alanı, kreş, otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi ve sauna bulunuyor.


Toplam 10 bin 257 metrekare alan üzerinde yükselen projede konutlar Ege tarzı mimarisiyle hayata geçiriliyor. Projedeki daireler Haziran 2016 yılında gerçekleşecek.


Bursa Vadi Mudanya fiyat listesi kapsamında 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Bademli'ye 7 dakika, Organize Sanayi Bölgesi'ne 12 dakika, hızlı tren garına 10 dakika, BUDO İskelesi ve yeni marinaya 3 daikaka, Bursa'ya ise 15 dakika ve kent merkezine yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor.


Tel: 0224 544 03 04 

Web: