19 / 04 / 2024

Müfit Aydın kanal istanbul

Müfit Aydın kanal istanbul

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

TOKİ Aydın projesi için son dakika müjdesi geldi! 196 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın projesi için son dakika müjdesi geldi...Yalnızca tek bir ilçede inşa edilecek 196 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Buharkent Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyolu'nun tarım arazilerine etkisi mecliste!

Aydın-Denizli Otoyolu Buharkent bağlantı yolunun tarım arazilerine etkileri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Müfit Aydın kanal istanbul Haberi

Müfit Aydın kanal istanbul

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, Meclis'te gerçekleştirdiği toplantıda muhalefetten beklentilerinin "iktidarın yanlışlarını, eksiklerini irdelemek ve önüne projeler koymak" olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye'nin inşa ettiği bütün önemli projelere muhalefetin karşı çıktığını söyleyen Müfit Aydın, şimdi Kanal İstanbul Projesi için adımların atıldığını söyledi. Aydın yaptığı açıklamada çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını söyledi.

Müfit Aydın, "Muhalefet buna destek olacağına çıkıp da utanmadan, sıkılmadan biz buradaki müteahhitlere şunu yapacağız, bunu yapacağız, paralarını ödemeyeceğiz diyor. Ne kadar ayıp, hakikaten utanıyorum. Yazık size. Bu edep dışı bir hadisedir. Bunları söylemek muhalefet değil." dedi.

Kanal İstanbul projesi neden...