27 / 04 / 2024

müge boz kaz dağları

müge boz kaz dağları

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu Müge Boz, Kaz Dağları'ndan arsa satın aldığını, buraya ev yaptırmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Müge Boz: Ekolojik bir ev hayal ediyorum!

Sağlıklı ürünler sunan bir restoran açan ve yeni filminin heyecanını yaşayan Müge Boz,  ''Kazdağları’nda ev değil, arazi aldım. Çünkü kendi ekolojik evimi yapmak gibi bir hayalim vardı'' dedi. 

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Dedenizin eski tapusu için kadastrosu yapılır mı?

Kadastro, bir bölgenin arazi mülkiyetlerini ve sınırlarını resmi olarak kaydeden, belgeleyen ve haritalandıran bir süreç ve sistemler bütünüdür. Dedenize ait bu eski tapu için zaman aşımı geçerli mi?

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Hafize Gaye Erkan, Merkez Bankası’nın başına mı geçiyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve başlaması ile beraber tüm gözler ekonomi bürokrasisinde atılacak adımlara çevrildi. Bu doğrultuda, ABD’de önemli işlere imza atan Dr. Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası'na ilk kadın başkan olarak atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bakan Bilgin açıkladı! EYT'de zorunlu emeklilik olacak mı? Geçici işçilerde son durum nedir?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kabine Toplantısının ardından birtakım açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

EYT’den  geri mi dönülüyor? Milyonların emekli olma hayali suya mı düştü?

EYT kanun tasarısı hızla hazırlanarak, emeklilikte hak kaybına uğradığını düşünen milyonlarca çalışanı sevince boğmuştu. Meclise geldikten sonra süreci uzamaya başlayan EYT çalışmaları şu an beklemede. Peki EYT’den vaz mı geçildi? Yoksa çıkacak mı? Ayrıntılar haberde…

Altının tahtını sallıyor! Gümüş fiyatları ne kadar oldu? 30 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Gümüş, geçtiğimiz sene yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlarken resmen altını tahtından salladı. Bugün de güne yükselişle başlayan gümüş bne kadar oldu? 30 Ocak 2023 gümüş fiyatları...

İPhone yeni tasarıma mı geçiyor! İPhone 16 nasıl tasarıma sahip olacak?

iPhone 14 Pro serisinde tasarım değişikliği yapan teknoloji devi Apple'ın bir sonraki tasarım değişikliğini İPhone 16 modellerinde yapması bekleniyor.

2022 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte il il kira yardımı bedelleri!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen 2022 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki bu yıl hak sahiplerine ne kadar kira yardımı verilecek? İşte il il kira yardımı 2022...

'Altın mı alayım euroya mı geçeyim?' diyenler okusun

İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Genel Müdürü Aysen Esen, altın yatırımcısının zarara uğramaması için yeni bir sistem kurduklarını şu an test aşamasındaki bu sistemin bir kaç hafta içinde devreye alınacağını söyledi.

Gümüş 12 liranın altına düştü! Gümüş yatırımcıları dikkat! Son dakika gümüş fiyatları 27 Haziran 2022

Gümüş fiyatları 12 lira seviyelerine kadar yükselen gümüş geçen hafta düşüşe geçti. Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Peki gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları neden düşüyor? Gümüş fiyatları 27 Haziran 2022 son dakika...

müge boz kaz dağları Haberi

müge boz kaz dağları

Güzel oyuncu Müge Boz önceki gün Nişantaşı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Kaz Dağları'ndan arsa satın alan oyuncu "Oralara yerleşmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Orada bir yerim var orayı biraz daha kalabileceğimiz yer yapmayı planlıyoruz, o planlar hep var yani onlar baki. Umarım eker biçerim bunlar kolay işler değil, 'şehri bırakıyorum bir anda gideceğim tarım yapacağım' gibi değil onu da bilmek gerekir. Benim baba tarafım zaten çiftçi ve köylü olduğu için onlardan gelen bir bilgim var. Umarım tarım yaparım umarım hayallerde kalmaz" yanıtını verdi.

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi...