17 / 04 / 2024

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi oluyor!

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi oluyor!

Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak amacıyla 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdiriyor.



Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, ileride Kaz Dağları’na yerleşmek amacıyla ilk adımı attı ve Ayvacık’ın bir köyünden 1.5 dönümlük arsa satın aldı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Alpler’den sonra oksijen oranı en yüksek bölge olan Kaz Dağları’na her fırsatta tatil için giden Sarıkaya, şimdi burada ev sahibi olmak için harekete geçti. 

İlk olarak rahmetli Tuncel Kurtiz’in yerleştiği Ayvacık, sonrasında birçok ünlü oyuncuyu buraya çekti. Serenay Sarıkaya’nın da menajeri olan Ayşe Barım’ın da buradan konut sahibi olmasıyla bölge, Halit Ergenç gibi birçok oyuncunun uğrak noktası haline geldi. Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra annesiyle birlikte soluğu Kaz Dağları’nda almış.

Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdiriyor. Her ayrıntısıyla kendisi ilgilenen güzel oyuncu, önümüzdeki yazı kendi evinde geçirmek istiyormuş.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!


Geri Dön