26 / 04 / 2024

Muhsin Yazıcıoğlunun evi

Muhsin Yazıcıoğlunun evi

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğup büyüdüğü Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki evi yaşayan müze olacak.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze olacak!

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğup büyüdüğü Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki evi yaşayan müze olacak.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için yeni ihale!

Kayseri Şeker Mahallesi’nde (Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzeri) bulunan akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa sunulacak.

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

Üsküdar Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu açıldı!

Üsküdar Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu hizmete açıldı. 15 bin metrekarelik alan Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu protokol üyeleri tarafından açıldı.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sultanbeyli Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi yenileniyor!

Battalgazi Mahallesi Kubbe Caddesi üzerinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi kısa süre önce tadilata alındı. Farklı bir tasarım uygulanan kültür merkezinin içene de ilaveler yapılıyor.

Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında 2x2 duble yol haline getiriyor.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Çayırova Şekerpınar Bağlantı yolu ile yeni yapılan OSB otoyol kavşağı arasında kalan Muhsin Yazıcıoğlu adresinde yol genişletme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Muhsin Yazıcıoğlunun evi Haberi

Muhsin Yazıcıoğlunun evi

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğup büyüdüğü Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki evi müzeye dönüştürülecek. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sivas Valisi Salih Ayhan: ''Gelen insanların, onun dünyasından, yaşanmışlığından, mücadelesinden, felsefesinden istifade etmesi lazım'' diye konuştu.

Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ile görüşen Ayhan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşadığı evin kısa sürede onarılıp kişisel eşyalarının ve fotoğraflarının bulunduğu yaşayan bir müzeye dönüştürüleceğini belirtti. Ayhan, evin restore edilerek kısa sürede vatandaşlar için ziyarete açılacağını sözlerine ekledi.

Yazıcıoğlu'nun önemli bir değer olduğunu söyleyen Ayhan, "Rahmetlinin doğduğu, kimliğinin mayalandığı, bu ülke, bu millet için ümitler yeşerttiği topraktır burası. Dolayısıyla burada yaşanmışlık vardır, hikayeler vardır, bu millet adına vardır, burada olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum." diye konuştu. 

Evi çok güzel bir şekilde tanzim edeceklerini sözlerine ekleyen...