16 / 04 / 2024

mülk

mülk

Devre mülk nedir? Devre mülk alırken neye dikkat edilmelidir? soruları devre mülk alacak kişiler tarafından sorulmaktadır. İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Sinpaş Kızılbük GYO nedir? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük GYO, gayrimenkul alanında araştırılan konular arasında yer almaktadır. Peki Sinpaş Kızılbük GYO nedir? İşte detaylar…

SİNPAŞ Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü haber!

Sinpaş Muğla Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü bir haber verildi. İşte merak edilen detaylar!

Satış işlemleri için gerekli belgeler nelerdir?

Satış işlemleri için gerekli belgeler nelerdir? Ev satışında ya da başka bir taşınmazın satışında hangi belgeler gerekmektedir? İşte detaylar!

Gabari nedir? Gabari ne demektir?

Gabari nedir? Gabari ne demektir? soruları merakla araştırılıyor. İşte gabarinin anlamına dair detaylar!

Rayiç Bedel Nedir? Rayiç bedel nasıl hesaplanır?

Rayiç bedelin ne olduğu ve rayiç bedelin nasıl hesaplandığı ev veya mülk almak isteyenlerce merak edilmektedir. İşte Rayiç bedeline dair detaylar!

Pafta Nedir? Pafta ne işe yarıyor?

Pafta nedir? Pafta ne işe yarar? Bu tip sorular vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. İşte Paftaya dair araştırılan detaylar!

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

TBMM Alt Komisyonu 'devre mülk mağduriyeti' raporunu hazırladı!

‘Devre mülk’ ve ‘devre tatil’ satın alımları için rapor düzenlendi. Raporda mağduriyetlerin engellenmesi amacıyla hazırlanan çözüm önerileri sunuldu.

Devre mülk inşaatlarına yeni düzenleme geliyor!

‘Devre mülk’ ve ‘devre tatil’ satın alımları için rapor hazırlandı. Raporda, mağdurlarla ilgili bilgilere yer verilerek çözüm önerileri sunuldu.

Burdur'da imar uygulamasındaki parselasyona bir grup mülk sahibinden tepki!

Burdur Belediyesi'nin hayata geçirdiği imar uygulamasına bir grup mülk sahibinden tepki geldi..

Turizmde 'devre mülk tatili' modeli!

Koronavirüs dönemi boyunca boş kalan tesisler, devre tatil modeline geçiyor. Devre mülk sahipleri ise bu durumu fırsata çevirmek için harekete geçti.

Devre mülk mağdurları TBMM'de!

Termal tesislerde yapılan projeler nedeniyle devre mülk hakkından kaynaklanan mağduriyetlerin tespit edilmesi ve mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için meclis araştırması önergesi verildi.

Devre mülk mağduriyetlerinin tespit edilmesi için meclis araştırması önergesi verildi!

Termal tesislerde yapılan projeler nedeniyle devre mülk hakkından kaynaklanan mağduriyetlerin tespit edilmesi ve mağduriyetlerin ortadan kaldırılması amacıyla Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi...

Eylül Öztürk, fırsatçı mülk sahiplerine isyan etti!

Ünlü fenomen Eylül Öztürk, pandemi döneminde fırsatçı mülk sahiplerine karşı isyan etti. Kendine bir depo arayan Öztürk, “Nereye gitsem 15 kira peşin istediler” diye konuştu.

Mülk yöneticisinin görev ve sorumlulukları!

Gayrimenkul Danışmanı ve Mülk Yöneticisi Mehmet Adak, Emlakkulisi.com okuyucuları için ''mülk yönetimi'' konusunu kaleme aldı...

Kiracı ve mülk sahibi arasındaki anlaşmazlıklar hangi yollarla çözülmeli?

Koronavirüs salgını sürecinde kiracı - işyeri - dükkan sahibi arasındaki kira anlaşmazlıklarında artış yaşandı. eki kiracı ve mülk sahibi arasındaki bu anlaşmazlıklar nasıl çözülür?

Yalova'da devre mülk dolandırıcılığı iddiasıyla 52 sanık hakkında dava açıldı!

Yalova'da 107 kişinin devre mülk dolandırıcılığı ile mağdur olduğu iddiasıyla 5'i tutuklu toplam 52 sanık hakkında dava açıldı.

Çelikkaya Mülk Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çelikkaya Mülk Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhamnmed Emin Çelikkaya tarafından kuruldu.

Mülk sahipleri için yol haritası!

Kira geliri olan mülk sahipleri için vergi ve beyanname dönemi başladı. Ev sahipleri evden çıkmadan tüm işlemlerini internetten tamamlayabiliyor. İşte 10 maddede internetten beyanname doldurma...

mülk Haberi

mülk

Devre mülk, bir binanın ya da yazlık bir evin farklı zaman dilimlerinde farklı kişilerin kullanımına sunulmaktadır. Peki Devre mülk alırken neye dikkat edilmelidir? İşte detaylar!

DEVRE MÜLK NEDİR?

Devre mülk nedir, devre mülk ne anlama gelmektedir? Bu tip sorular devre mülk almak isteyenlerce sorulmaktadır. Konut olarak kullanılmaya uygun bir binanın daireleri yılın belirli zamanlarında farklı kişilerin kullanımına belli bir miktar karşılığında sunulmaktadır. Ortak mülkiyet hakkı sunan bu gayrimenkul türüne devre mülk denir. Yazlık ya da termal tatil köylerinde sıklıkla tercih edilen bir konaklama türüdür.

DEVRE MÜLK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR? Öncelikle devre mülk alacağınız tesisi ve dairenizi görmeden kaparo ve ücret ödenmemelidir. Tesisi ve daire tipinizi mutlaka görüp, ödemenizi satış esnasında yapmanız sizin yararınıza olacaktır. Noterde ya da tesiste devrini yaparken ücretini ödeyebilirsiniz. DEVRE MÜLK...