25 / 04 / 2024

Multiple Listing Service sistemi

Multiple Listing Service sistemi

Emlak vergileri için itiraz sürelerinin dolmasının ardından Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, belirlenen rakamların önümüzdeki yıl emlak vergilerinin bazı bölgelerde yüzde yüzden fazla fark etmesine neden olacağını söyledi.

Original Service İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Original Service İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sancar tarafından kuruldu.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

İnşaat sektöründe 'Servisli daire' işi büyüyor!

The Global Service Apartment Industry Report 2022- GSAIR tarafından açıklanan verilere göre servisli daireler Türkiye’de de yaygınlaşmaya başladı.

Rvm Service Emlak Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Rvm Service Emlak Yönetim Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Marco De Sımone tarafından kuruldu.

Listing Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Listing Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Çağrı Barış Susar tarafından kuruldu.

Hy Busıness Service İthalat İhracat Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Hy Busıness Service İthalat İhracat Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile  Hıcham    El Badaouı  ve Youssef Mermouch tarafından kuruldu.

Royal Service Gayrimenkul İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Service Gayrimenkul İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Al Kamchah tarafından kuruldu.

En Service Danışmanlık Enerji Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Service Danışmanlık Enerji Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu.

Marmara Service Management Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Service Management Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Sancar tarafından kuruldu.

Martek Service Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martek Service Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Şehriban Daş tarafından kuruldu. 

Geopower Service Enerji Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Geopower Service Enerji Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Maltepe Mesa Cadde projesi kimin?

253 daireden meydana gelen Mesa Cadde Maltepe projesi "Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi" kategorisinde büyük ödüle layık görüldü..

Mesa Cadde lansman fiyatları 2018!

 “Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi” kategorisinde büyük ödüle layık görülen  Mesa Cadde projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor..

Multiple Listing Service sistemi Haberi

Multiple Listing Service sistemi

Emlak vergisi tapu harçlarından, veraset ve intikalden vergilerine, konut teslimlerindeki KDV oranlarından, emsal kira bedellerine kadar birçok alanı etkiliyor. 2017 yılı, bina, arsa ve araziler için 2018 yılına ait uygulanacak metrekare birim değer takdirlerinin yapıldığı yıl oldu. Lakin birçok bölgedeki yapılan değişiklikler bu çalışmaların daha profesyonel, değer bazlı, hakkaniyete uygun, şerefiyeleri bile dikkate alan şekilde yapılması gerektiğini gösteriyor.


Emlak vergileri için itiraz sürelerinin dolması sonrasında, önceki yıllarda yaşanan örneklerin 2018’de görüleceğini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Belirlenen rakamlar önümüzdeki yıl emlak vergilerinin bazı bölgelerde yüzde yüzden fazla fark etmesine neden olacak. 2013 yılından 2014’e geçişte benzer durumu yaşamıştık. Harbiye Valikonağı Caddesi rayiç değeri 10 bin 368-TL’den 21 bin TL’ye, Gayrettepe Barbaros Bulvarı 2 bin 468-TL’den, 6 bin...