23 / 04 / 2024

Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bursa’ya kazandırılan, Türkiye’nin en modern liselerinden biri olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılıyor.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Yükselen Anadolu projesi için düğmeye basıldı! 100 bin konutun tasarımları tamamlandı! 

‘Yükselen Anadolu’ projesiyle deprem bölgesinde çalışmalarını hızlandıran GYODER, 25 mimarlık ofisiyle 100 bin konutun tasarımları tamamlandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Anadolu Tr Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Anadolu Tr Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murad Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Anadolu Ateşi avukatından Aspendos Arena açıklaması!

Antalya Serik'te, 'Anadolu Ateşi'nin gösterilerini yaptığı, 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın mühürlenmesiyle ilgili 'Anadolu Ateşi' vekili avukat İlkser Akbulut, yazılı açıklamada bulundu. 

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, (Hürriyet Anadolu Lisesi ve Başaran Ortaokulu) 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, (Musa Fırat Coşkun Ortaokulu) 24 Derslikli, Mudanya İlçesi (Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 15 Aralık'ta yapılaca

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Konya'daki Kuva-yı Milliye Karargâhı olan konakta çökme tehlikesi!

1919'da Anadolu’nun birçok beldesine kurulan Kuva-yı Milliye karargâhlarından birisi olan Konya’nın Beyşehir ilçesindeki karargâh çökme tehlikesiyle karşı karşıya. 

Anadolu 2019'da emlak yatırımcısının yüzünü güldürdü!

Hürriyet Emlak 2019 yılı verilerini inceleyerek geçtiğimiz yıl konut sektörün nasıl geçtiğini araştırdı. Verilere göre Anadolu’da yer alan konutların yatırımcısına kazandırmaya devam ettiği görüldü...

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Kop Tüneli'nde çalışmalar yeniden hızlandı!

Karadeniz ile Doğu Anadolu'yu birbirine bağlayan en önemli arterlerden biri olan Kop Tüneli'nde çalışmalar yeniden hızlandı...

Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberi

Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bursa’ya kazandırılan, Türkiye’nin en modern liselerinden biri olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılıyor. 


BİR EĞİTİM KAMPÜSÜ


Temeli 2014 yılında atılan ve tek çatı altında inşa edilmiş Türkiye’nin en büyük lisesi olma özelliğine sahip Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi, aynı zamanda Osmangazi Belediyesinin, 20 milyon liralık bütçesi ile ilçe tarihinde inşa etmiş olduğu en büyük bütçeli eğitim yatırımı. Hamitler Mahallesi'nde 25 bin metrekare inşaat alanına sahip okul, toplantı ve konferans salonları, laboratuvarları, yurdu, yemekhanesi, spor sahaları ile adeta bir kampüsü andırıyor. Bu yıl ilk kez öğrenci kaydının yapıldığı lisede, 91’i ülkemizden, 85’i de 47 farklı ülkeden olmak üzere toplam 176 öğrenci eğitim görüyor.



5 KITADAN ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRECEK


Adını, Osmanlının savaş meydanlarında şehit...