25 / 04 / 2024

Murat Dağı kayak merkezi mi

Murat Dağı kayak merkezi mi

Murat Dağı'nda kayak sezonu başladı. Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu: "Termal turizm ile kayak turizmini birleştiren Gediz Termal Kayak Merkezi, mevsimin yağan ilk karı ile sezona başladı" dedi.

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!

İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Murat Kurum, İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyasının başvurularının 15 Nisan'da başlayacağını söyledi ve tek tek projeleri anlattı. 

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 1.5 milyon konut riskli! 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor...

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum İstanbul'da 1.5 milyon konutun da riskli olduğunu ve 600 bin konutun bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. 

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Murat Özgümüş hangi alanlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi görevi icra ediyor?

Murat Özgümüş ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi eğitim kurumlarında okudu? Hangi görevlerde bulundu? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Murat Özgümüş ile ilgili merak edilen her şey...

Mrd Lojistik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrd Lojistik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Dağcı tarafından kuruldu.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacağız!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacaklarının altını çizerek, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Murat Kurum'dan deprem uyarısı: İstanbul'da 1,5 milyon riskli konut var!

İstanbul'daki deprem riski ile ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da 5,9 milyon konut olduğunu ve bu konutların 1,5 milyonunun riskli olduğunu söyledi.

Nmd Makine İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nmd Makine İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Nerdin Murat Dağıstan tarafından kuruldu.

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Murat Dağı kayak merkezi mi Haberi

Murat Dağı kayak merkezi mi

Gediz ilçesinde bulunan ve İç Ege'nin en yüksek dağlarından olan Murat Dağı'nda, mevsimin ilk karının yağmasıyla kayak sezonu açıldı.


Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Murat Dağı'nda, termal su kaynakları ile kayak merkezinin bir arada olduğunu belirterek, şöyle konuştu:


"Kar yağışı ile birlikte kayakseverlerin gözleri, kayak merkezine çevrildi. Termal turizm ile kayak turizmini birleştiren Gediz Termal Kayak Merkezi, mevsimin yağan ilk karı ile sezona başladı. Gediz Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak büyük bir çaba ve gayretle bugünlere getirilen merkezimizin daha da geliştirilmesi için çalışıyoruz. Merkezimiz, bu bölgeye turizm açısından büyük bir gelir getirecek, ayrıca dünyada ilk olma özelliği ile dikkati çekecektir. Bu bakımdan projenin hayata geçirilmesi çok önemlidir."


Saraoğlu, merkezin kayak yapacaklar için bir toplanma merkezi olacağını sözlerine...