28 / 03 / 2024

murat dürüst

murat dürüst

Murat Dürüst'ün Arnavutköy'deki evinin dekorasyonu eşi Merve Dürüst'ün annesi Nurgül Çilingiroğlu tarafından yapıldı...

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifası kabul edildi ve yerine yeni genel müdür atandı. İşte ayrıntılar...

Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan son dakika açıklaması geldi. Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Vatandaşa şok üstüne şok: Ekmeğin gramajı düşürüldü, fiyat zamlandı!

Aydın Kuşadası'nda 220 gram olarak satılan ekmek 200 grama düşürüldü ve fiyatı 3 TL'den 4 TL'ye zamlandı.

Sıfır kilometre Renault Clio fiyatı 100 bin lira düştü! Üstüne bir de taksitle satış kampanyası başladı

Türkiye'nin en çok satılan araba modeli Renault Clio, inanılmaz bir indirim yaptı. Araba fiyatlarının yükselmesinin beklendiği bahar döneminde Clio 100 bin liraya yakın fiyat düşürdü. Üstüne bir de taksit seçeneği koydu...

Murat Oktay, Koray GYO Genel Müdürü oldu!

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata'nın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Murat Oktay'ın şirketin genel müdürü olarak atanmasına, kendisine imza yetkisi verilmesine karar verildi. 

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih: 65 bin müşterimizin kredi kartı borçlarını erteledik!

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih, "Şu ana kadar hem bireysel hem ticari 65 bin müşterimizin 305 milyon liralık kredi kartı borçlarını erteledik." açıklamasında bulundu.

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

Ali Türker Knauf Türkiye'nin yeni genel müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 24 yıldır üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ali Türker, 1 Mart 2019 tarihi itibariyle Knauf Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

Iğdır'ın 5 bölgesi imara açıldı!

Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, yatırımlar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yikit, Alikamerli, Hakveyis, Yeni Mahalle ve Çimen mevkisini

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

murat dürüst Haberi

murat dürüst

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst ile Arzu Dürüst'ün oğlu Murat Temmuz 2010'da Merve Kupa ile evlenmişti. Çiftin bir de oğlu olmuştu: Ali Mert. Merve-Murat Dürüst, Ali Dürüst'ün düğün hediyesi olarak verdiği Amavutköy sırtlarındaki, Boğaz manzaralı, 650 metrekarelik müthiş malikanelerinin kapısını Vogue dergisine açtı. Merve Dürüst, "Eşimin anne-babası bahçenin hemen girişindeki evde oturuyor. Bitişiğinde de babaannesi var. 4 kuşak bir aradayız yani. Ama herkes birbirine karşı çok saygılı. Telefon açmadan asla kapı zili çalmaz" diyor. Bu arada evin dekorasyonu gelin hanımın annesi. İç Mimar Nurgül Çilingiroğlu...