29 / 03 / 2024

Murat Hoşgör Eminevim

Murat Hoşgör Eminevim

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Murat Hoşgör kimdir?

Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğüne getirilen Murat Hoşgör kimdir? Murat Hoşgör hangi görevlerde bulundu?

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Naci Görür, Murat Kurum'un danışmanı olacağı iddiasına yanıt: Bana rozet takamazsınız!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün danışmanı olacağına yönelik gelen iddialara Görür'den ''Bana rozet takamazsınız'' açıklaması geldi.

Prof. Dr. Naci Görür: "Deprem bir milli güvenlik sorunudur"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum projelerini toplantıda açıkladı. Murat Kurum'un seçim vaatlerini duyurduğu programa Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür de katıldı.

Kuveyt Türk'ten efsane kampanya! Görüntülü görüşme yapanların hesabına 600 TL yatacak! 

Kuveyt Türk'ten görüntülü görüşme yapanlara 600 TL Hoş Geldin Paketi hediye verilecek. İşte detaylar..

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Murat Hoşgör kimdir?

Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğüne getirilen Murat Hoşgör kimdir? Murat Hoşgör hangi görevlerde bulundu?

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Murat Kurum: Depremle mücadeleyi istiklal mücadelesi olarak görüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Biz bakanlık olarak, depremle mücadeleyi sadece bir istikbal mücadelesi olarak değil, dahası istiklal mücadelesi olarak görüyoruz." şeklinde konuştu.

Naci Görür'den kritik İstanbul Depremi uyarısı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde yaşanan ve çevre ilçelerden de hissedilen 3.2 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, "Bu saatten sonra kilitli olan Kumburgaz fayı üzerinde olan depremler hiç hoş değil, rahatsız edici" diye konuştu.

Eminevim'den görüntülü şubeyle ev sahibi olma dönemi!

Türkiye genelinde 120 şubeyle hizmet veren faizsiz Elbirliği Sistemi’nin kurucusu olan Eminevim, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi için yeni bir hizmet modelini daha hayat geçirerek görüntülü şubeyle konut sahibi olma dönemini başlattı.

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ergür tarafından kuruldu.

Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz’da yaşayan Kastamonulu hemşehrilerle bir araya geldi. Aydın, “’Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek'' diye konuştu.

Şahinbey Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası'nın temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa ettirilecek olan Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası’nın temelleri dualarla atıldı.

Murat Hoşgör Eminevim Haberi

Murat Hoşgör Eminevim

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu. Eminevim konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 10 seneyi aşkın zamandır farklı sektörlerde yönetsel tecrübeye ve birikime sahip olan Murat Hoşgör’ün, 1 Kasım 2021 tarihi şirketin Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine getirildiği açıkladı.

Murat Hoşgör daha önce Vaillant, Toshiba gibi uluslararası şirketlerde marka yönetimi, pazarlama ve kurumsal iletişim alanlarında yöneticilik yapmıştı. Muraat Hoşgör, aynı zamanda Rusya,  Hollanda,Özbekistan gibi ülkelerde de  global ölçekteki firmalarda görev aldı.

Murat Hoşgör, Emievim'in hedefleri doğrultusunda kurumsal sosyal sorumluluk, müşteri deneyimi, dijital ve geleneksel iletişim, kampanya yönetimi ve etkinlik stratejilerinden sorumlu olacak.

Sait Aytaç: Tasarruf finansman şirketlerinin sorumlulukları arttı!

Murat Hoşgör...