25 / 04 / 2024

Murat Şentürk

Murat Şentürk

MBŞ Grup İnşaat Taahhüt Madencilik Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Şentürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Başakşehir, İkitelli OSB.Mahallesi, Pikdökümciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Konut ve yaşam maliyetleri arttı, İstanbul'dan kaçış başladı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre İstanbul'un nüfusu azaldı. Peki İstanbul'dan kaçanlar hangi illere gitti? İşte İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Şentürk'ün konu ile ilgili analizi...

Yms Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yms Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Esentürk tarafından kuruldu.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Şentürk ve Kerem Çimşir ortaklığında kuruldu.

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Şentürk tarafından kuruldu.

Kuzeyport Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyport Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şentürk tarafından kuruldu.

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Şentürk tarafından kuruldu.

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Öztürk tarafından kuruldu!

Envoy Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Envoy Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da Engin Şentürk tarafından kuruldu.

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Semra Şentürk tarafından kuruldu.

Murat Şentürk Haberi

Murat Şentürk

MBŞ Grup İnşaat Taahhüt Madencilik Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Şentürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da  Başakşehir, İkitelli OSB.Mahallesi, Pikdökümciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu. 


MBŞ Grup İnşaat Taahhüt Madencilik Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)İkamet amaçlı ahşap binaların inşaatı.İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. Sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza,alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. İnşaatı). Mevcut ikamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi (büyük çaplı revizyon) 2-Taş ve mermerin kesilmesi, şekil verilmesi ve bitirilmesi(doğal taşlardan,...