26 / 04 / 2024

Muş Kepenek alt gelir grubu başvuru tarihleri

Muş Kepenek alt gelir grubu başvuru tarihleri

Muş Kepenek alt gelir grubu başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 12 adet konuta yer veriliyor.

Enflasyonla mücadele ediliyor mu? Ünlü ekonomist rakam vererek açıkladı

Altın ve dolardaki artış devam ederken, akaryakıttan markete tüm tüketim ürünlerine de gelen zamlar sürüyor. Sıkılaştırma adımlarının ekonomik gidişata çözüm olmayacağını söyleyen Ekonomist Şenol Babuşçu, “Bu ülkede enflasyon ile mücadele ediliyor mu, yoksa mücadelenin sadece adı mı var?" dedi.

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Konut birim fiyatları şişiriliyor mu? Ortalama konut birim fiyatı 15 gr altın oldu...

Celal Erdoğdu @CelalErdogdu, sosyal medya platformu X' den yaptığı paylaşım ile altın bazında konut fiyatlarının 13 yıllık ortalamaya yaklaşmasına 1 gr kaldı. Şu an ortalama konut birim fiyatı 15 gr altın oldu. Buna göre, 13 yıllık ortalama 14 gram altın/m². Yani Türkiye'de ortalama  1 m² konut = 16

1 gram altının satışı durduruluyor mu? İslam Memiş resmen açıkladı! Yatırımcıların etekleri tutuştu!

Dolar endeksi 10 ayın zirvesine yükselirken ons altın 7 ayın en düşük seviyeni gördü. Altın fiyatları kırmızı alarm verirken ''1 gram altının satışının durdurulacağı'' gündeme bomba gibi düşerken, İslam Memiş'ten açıklama geldi. 

Evinin altında deprem fay hattı geçiyor mu? İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar evimin altından fay hattı geçiyor mu sorusuna yanıt arıyor. İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

Elinde birikmiş parası olan dikkat! Dolar mı alalım euro mu? sorusuna net yanıt geldi!

Elinde birikmiş parası olan vatandaşlar yatırım için döviz kurlarından ''dolar mı alalım euro mu?'' sorusunu araştırıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar mı, euro mu?  sorusunu yanıtladı. İşte İslam Memiş'ten net yanıt...

Altın için alım fırsatı doğdu mu? İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Merak edilen soruları Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yanıtladı. "Ben olsam" diyen uzman isim, rakam vererek gram altında görülmesi zor seviyeyi paylaştı. İşte tüm detaylar...

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika! İşte 12 Ağustos 2023 anlık altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatları düşüyor mu? İşte 12 Ağustos 2023 anlık altın fiyatları...

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Altında alım fırsatı devam ediyor mu? Bu tarihe dikkat! Uzmanlardan peş peşe çok konuşulacak açıklamalar!

Bir tarafta 2023’ün başından bu yana yüzde 47 değer kazanan gram altın fiyatı, bir tarafta da ons altında dolar bazı yaşanan yüzde 6 seviyesindeki artış. Yurt içinde altının gram fiyatı rekor kırmayı sürdürürken, “Bu seviyelerden altın alınır mı?” sorusuna uzmanlar bir bir açıklama getirdi.

Euro mu daha yükselecek dolar mı? Biri daha avantajlı! İslam Memiş açıkladı! Bunu alan yaşadı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''Euro mu daha yükselecek dolar mı?'' sorusunu yanıtlarak o yatırım aracını işaret etti. Bunu alan yaşadı!

Uzman isimden çok kritik açıklama geldi! 'Dolar mı daha çok yükselecek Euro mu?'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten çok dikkat çeken bir döviz yazısı geldi. "Dolar mı daha çok yükselecek Euro mu?" başlıklı yazısında Memiş, Euro borcu olan ve Eurosu olanlara çağrı yaptı. Dolar ile ilgili ilginç bilgileri paylaşan Memiş, yatırımcıya Euro tavsiyesi verdi.

MTA diri fay haritası güncellendi! Evinizin altından fay hattı geçiyor mu? Hemen bakın! Mart 2023 diri fay haritası...

50 bine yakın vatandaşın yaşamını yitirdiği ve binlerce binanın yıkıldığı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem riski gündem oldu. MTA diri fay haritası güncellendi! Evinizin altından fay hattı geçiyor mu? Hemen bakın! Mart 2023 diri fay haritası...

Muş Kepenek alt gelir grubu başvuru tarihleri Haberi

Muş Kepenek alt gelir grubu başvuru tarihleri

TOKİ'nin Muş Merkez Kepenek alt gelir grubu projesi için başvuru heyecanı başladı. Projede yer alan 12 adet konut yarın itibariyle satışa sunulacak.

Muş Kepenek alt gelir grubu başvuru tarihleri!
Muş Kepenek alt gelir grubu başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 30 Eylül 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Muş Kepenek alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje için başvurular Halk Bankası aracılığıyla kabul edilecek.

Açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Muş Kepenek alt gelir grubu projesinde en düşük konut fiyatı 121 bin 178 TL, en yüksek konut fiyatı 146 bin 798 TL olarak belirlendi.

Ödenecek peşinat tutarlarının 10 bin TL'den başlayıp, 17 bin 615 TL'ye kadar yükseldiği TOKİ Muş alt gelir grubu projesinden...