29 / 03 / 2024

mustafa öncel vefat

mustafa öncel vefat

Selin Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel'in babası, Selçuklu Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Öncel kimdir? Selçuklu Holding'in kurucusu Mustafa Öncel ne zaman vefat etti?

Mustafa Öncel vefat etti! Selçuklu Holding’in acı günü!

Selin Yapı, İlko İlaç, Mehtap Mutfak Eşyaları, Sentez Ambalaj, Gül Ofset, Naturel Ambalaj ve Almesan Alüminyum gibi farklı iştirakleri bünyesinde barındıran Selçuklu Holding’in Kurucu ve Onursal Başkanı Mustafa Öncel...

Mustafa Selim Yaşar vefat etti!

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar vefat etti. 

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Kadir Tokman'ın acı günü! Babası Mustafa Yılmaz Tokman vefat etti! 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman hayatını kaybetti. 

Ekur İnşaat'ın acı günü! Mustafa Aykın vefat etti!

Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Erhan Cansu'nun kayınpederi Mustafa Aykın vefat etti.

Bursa Çimento'nun acı günü! Mehmet Tarman vefat etti!

Bursa Çimento Şirketleri Yönetim Kurulları Üyeleri İsmail Tarman'ın kardeşi ve Mustafa Tarman'ın amcası Mehmet Tarman vefat etti. 

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mustafa Geçek vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin eski Genel Müdür Yardımcısı, Elektrik Mühendisi Mustafa Geçek vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınladı.

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti!

International University of Sarajevo'da kurucu vakıf başkanı ve Evra Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti....

Abdullah Bayram'ın acı günü! Babası Mustafa Bayram vefat etti!

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram'ın muhterem babası Mustafa Bayram vefat etti. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazında defnedilecek...

Öney Architecture'nin acı günü! Vedia Saime Öney vefat etti!

Öney Architecture kurucusu Mustafa Öney'in annesi Vedia Saime Öney vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

NEO Yapı'nın acı günü! Necla Uzunyol vefat etti!

NEO Yapı'nın Kurucu Ortağı Mustafa Feridun Uzunyol'un anesi Necla Uzunyol vefat etti. NEO Yapı, taziye ilanı yayınladı.

Mustafa Gül toprağa veriliyor!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Osman Gül ve Metin Gül'ün babası Mustafa Gül vefat etti. Merhum Mustafa Gül'ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben toprağa veriliyor.

mustafa öncel vefat Haberi

mustafa öncel vefat

Mustafa Öncel kimdir?

Selçuklu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öncel, 1929 yılı Konya Doğanbey doğumlu. Konya Erkek Lisesi'nin ardından, 1953 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Eczacılık Okulu'ndan mezun oldu.


1953 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Eczacılık Okulu'ndan mezun oldu. Mezuniyeti sonrasında çalışma hayatına Çankırı Devlet Hastanesi'nde eczacı olarak devam etti.


1956 yılında serbest meslek hayatına geçen Ecz. Mustafa Öncel, ilk eczanesini Isparta'nın Yalvaç ilçesinde açtı. Daha sonra  Konya' da ilk olarak Işık Eczanesi'ni ardından da Büyük Eczane'yi kurarak uzun yıllar serbest eczacılık yaptı.


1973 yılında Biofarma İlaç şirketine ortak oldu. 1976 yılında Biofarma  İlaç'ın tamamı Eczacı Mustafa Öncel ve ailesince satın alındı.


1978 yılında İlko İlaç San. ve Tic.  A.Ş. kuruldu. 1992 yılında ambalaj ve matbaacılık ürünleri üretmek üzere Sentez Ambalaj Sanayi A.Ş. kuruldu ve İstanbul'da...