25 / 04 / 2024

Mustafa Varank bilişim vadisi açıklaması

Mustafa Varank bilişim vadisi açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin otomobilinin Ar-Ge'sinin Bilişim Vadisi'nde yapıldığını belirtti ve "TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisine çok yoğun bir talep artışı oldu" dedi...

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

Vyon Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vyon Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Demirhan Demirel, Hasan Can Demirel ve Mustafa Demirel ortaklığında kuruldu.

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Er tarafından açıldı.

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Reza  Molk Araeı  Mustafa Özen tarafından kuruldu.

TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisi'ne talep arttı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin otomobilinin Ar-Ge'sinin Bilişim Vadisi'nde yapıldığını belirtti ve "TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisine çok yoğun bir talep artışı oldu" dedi...

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi kuruldu! 

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Bilgener, Aslan Emre, Serhat Kahraman ve Mustafa İlbeyli ortaklığında kuruldu. 

Kaytan Otelcilik Turizm Bilişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytan Otelcilik Turizm Bilişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Demirbaş tarafından kuruldu.

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mutlu tarafından kuruldu.

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuz Akdeniz tarafından kuruldu. 

Kocaeli Bilişim Vadisi'nde son durum!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kocaeli Bilişim Vadisi'ni ziyaret ederek Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 100 Günlük İcraat Programı'nda yer alan vadinin birinci etap ikinci kısmının tamamlanmasına yönelik çalışmaları yerinde denetledi.

Mahizer İnşaat Taahhüt Elektrik Turizm Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahizer İnşaat Taahhüt Elektrik Turizm Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Bakırdal ve Mustafa Doğan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

M3 Tasarım İnşaat Proje Mimarlık Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M3 Tasarım İnşaat Proje Mimarlık Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gün, Metin Akbaş ve Mustafa Demir ortaklığında kuruldu.

Mustafa Varank bilişim vadisi açıklaması Haberi

Mustafa Varank bilişim vadisi açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bugün girişimcilik ekosistemi adına çok vizyoner bir adım attıklarına dikkat çekerek, "İmzalanacak sözleşmeyle, ülkemizde ilk defa bir teknoparkla katılım bankaları ortaklığında girişim sermayesi fonu kurulmuş olacak" diye konuştu.

Aandolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kocaeli'de Bilişim Vadisi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu İmza Töreni programına katılan Varank, burada yaptığı konuşmada, katma değerli bir büyümeye giden yolda, yeni teknolojileri odağına alan parlak fikirlere ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Bakan Varank, bunun için de piyasaları okumasını bilen inovatif girişimcilerin, özgün fikirlerinin ekonomik değere dönüşmesi gerektiğine dikkat çekti.

Varank, Bilişim Vadisi'ni teknoloji tabanlı fikirlerin ürüne dönüştüğü, ticarileştiği ve dünyaya açıldığı bir "mega teknoloji koridoru" şeklinde tasarladıklarına dikkat çekti. 

Bu yerleşkenin, milli teknoloji hamlelerinin yarınlarına, çığır açıcı özgün teknolojilere ev sahipliği yapacağını ifade eden...