19 / 04 / 2024

mutlu yatırım olağandışı fiyat ve miktar hareketleri

mutlu yatırım olağandışı fiyat ve miktar hareketleri

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Kap 'a 23 Ekim 2013 tarihinde olağan dışı fiyat ve miktar hareketi hakkında açıklama yaptı, detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Altın trenini kaçıranlar dikkat! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Son dönemlerde gözlerin üzerinde olduğu altında büyük yükseliş yaşandı. Altın almaya güç yetmeyecek hale gelirken uzman isim uyardı. Altın alamayacak olanların yeni yatırımı paylaştı. İşte tüm detaylar...

Euro ve dolar alacaklara şok! Hangi para birimine yatırım yapmalı? Euro, dolar ne olacak? Bu rakamlara bakmadan almayın!

Son günlerde piyasalarda olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Peki Euro'ya mı dolara mı yatırım yapmak daha mantıklı? Hangi para birimine yatırım yapılmalı? Euro ve dolar ne olacak? İşte merak edilen o soruların cevapları...

Türkiye'de yatırım değeri 90 milyar TL olan 300 bin konut dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sarıyer'de bir otelde gerçekleşen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 21. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Kurum, ülke genelindeki riskli yapılara değinerek kentsel dönüşüm süreçlerini paylaştı.

Zeyden Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Zeyden Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Mutlu tarafından kuruldu.

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Weı Lu tarafından kuruldu.

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

mutlu yatırım olağandışı fiyat ve miktar hareketleri Haberi

mutlu yatırım olağandışı fiyat ve miktar hareketleri


Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş'nin yaptığı açıklama şu şekilde; 


Şirketimiz hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış bir özel durum yoktur.


Sermaye Piyasası Kurulunun Seri VIII No:54 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına ilişkin Esaslar Tebliği uyarınca yapılması gereken bir açıklama bulunmamaktadır.


Detaylı bilgi için