26 / 04 / 2024

Mychal Kendricks Studio City evi

Mychal Kendricks Studio City evi

Seattle Seahawks oyuncusu Mychal Kendricks, Studio City'de çağdaş tarzda dizayn edilen bir evi 2 milyon 77 bin dolara satın aldı.

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bukle Can ve Ufuk Can ortaklığında kuruldu.

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kaya ve Burak Can Kaya ortaklığında kuruldu.

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlke Deniz tarafından kuruldu.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100.000,00 TL Sermaye bedeli ile Enes Çetik tarafından kuruldu.

Beats Studio Buds+ satışta!

Apple’ın yeni kulaklık modeli Beats Studio Buds+ satışta. İşte detaylar!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kubilay Ilgın ve Ayşe Aybüke Samast ortaklığında kuruldu.

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ayşe Betül Dazkır tarafından kuruldu.

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Maher Darwısh tarafından kuruldu.

Studio Neoge Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Neoge Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nalan Korkut tarafından kuruldu.

Mychal Kendricks Studio City evi Haberi

Mychal Kendricks Studio City evi

Seattle Seahawks oyuncusu Mychal Kendricks, Studio City'de çağdaş tarzda tasarlanan bir evi 2 milyon 77 bin dolara satın aldı. Mülk, kısa süre önce çarpıcı bir tadilattan geçtirek, somon renginden ahır tarlasından panoramik manzaralara ve açık kat planına sahip oldu.

Amerikan medyasında yer alan habere göre, evin iç dizaynı hafif parke zeminler, 4 bin 307 metrekarelik iç mekan boyunca beyaz duvarlar ve siyah kaplamalardan oluşuyor. Boydan boya bir şömine yer alan evde, oturma odası, aile odası, yemek alanı ve gurme mutfağı bulunuyor. Konutun cep kapıları mekanı şehir ve dağ manzaralı kapalı bir balkona sahip. 

Mülkte, beş yatak odası ve 4 banyosu, iki ana suiti ve tüm alt seviyeyi kaplayan bir yatak odası mevcut. Dışarıda, eğimli zeminlerde yüzme havuzu...