25 / 04 / 2024

MyWay Deluxe ön talep

MyWay Deluxe ön talep

Ön taleplerin başladığı MyWay Deluxe projesi 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında bulunuyor. MyWay Deluxe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

MyWay Deluxe'te ön talepler toplanıyor!

İzmir Alsancak'ta hayata geçirilecek MyWay Deluxe projesinde ön talepler toplanıyor. Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında yükselecek projede inşaat çalışmaları henüz başlamadı.

Emerald Grand Deluxe'de son fırsat daireleri kaçırmayın!

Toroslar İnşaat'ın Alanya'nın Avsallar bölgesinde inşa edilen Emerald Grand Deluxe'de son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı!

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal,  Gülpetek İnşaat tarafından İstanbul İli Kartal ilçesi Cengiz Tapel Caddesi'nde inşa edildi. Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı. İşte ayrıntılar...

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

A101'e bu kez de Samba Deluxe Kamaralı Fiber Tekne geliyor! Fiyatını duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

Son dönemde sattığı bazı ürünlerle dikkat çekmeyi başarın A101 çıtayı bir seviye daha yukarı çıkardı. Bu kez ünlü market mağazalarında Samba Deluxe Kamaralı Fiber Tekne satışı yapacak. Peki A101'de lüks fiber kamaralı tekne kaç liradan satılacak? İşte detaylar...

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akın Sevgi, Anıl Sevgi ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Fakir deluxe ekmek yapma makinesi en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte Fakir 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evinizde kendi ekmeğinizi kendiniz yapabileceğiniz bir ürün olan Fakir Pane Deluxe Ekmek Yapma Makinesi'ni sizler için araştırdık. Peki bu ürünün özellikleri neler, en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Deluxe Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Deluxe Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Enginyurt ve Volkan Enginyurt ortaklığında kuruldu.

İnvest Deluxe Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Deluxe Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Pendik'te Salih Serhat Karaduvat tarafından kuruldu.

Future Deluxe City fiyat!

Zeray İnşaat tarafından inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları açıklandı. Peki Future Deluxe City fiyatı ne oldu? Future Deluxe City nerede? İşte Future Deluxe City fiyat bilgisi ve tüm detaylarıyla...

Future Deluxe City nerede?

Zeray İnşaat imzasıyla inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Future Deluxe City nerede yükselecek? Future Deluxe City konum bilgisi? İşte Future Deluxe City nerede sorusunun cevabı...

Future Deluxe City 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Zeray İnşaat, Future Deluxe Cityu projesi için harekete geçti. Peki Future Deluxe Cityu projesi nerede yükselecek? İşte Future Deluxe Cityu projesi 15 soruda tüm detaylarıyla.

Future Deluxe City ile Ankara'ya 282 yeni konut geliyor!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Future Deluxe City projesinde 282 adet konut ve 56 adet ticari ünite yer alacak. Proje 230 milyon TL'ye mal olacak.

Rosa Deluxe Maltepe!

Gülpetek İnşaat tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Rosa Deluxe projesi 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı...

MyWay Deluxe ön talep Haberi

MyWay Deluxe ön talep


Ön taleplerin başladığı MyWay Deluxe projesi Gözde Grubu tarafından hayata geçiriliyor.  Toplam 111 adet daireden meydana gelen MyWay Deluxe projesi İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında konumlandırılıyor.  


MyWay Deluxe Alsancak projesi 1+1, 2+1, stüdyo daire ve ofislerden oluşuyor. İnşaat çalışmaları henüz başlamadığı İzmir MyWay Deluxe projesinde konutların yanı sıra mağaza ve kafelerin de yer alacak.


Fiyat ve ödeme planının bir ay sonra açıklanacağı Alsancak MyWay Deluxe projesinin sosyal alanları arasında sauna, kapalı havuz, hamam gibi olanaklar sunulacak.


MyWay Deluxe iletişim için satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.MyWay Deluxe telefon numarası 444 69 33 olarak belirtiliyor. 


444 69 33

Web: http://www.myway.com.tr/

Pınar...