29 / 03 / 2024

Naci Çerman

Naci Çerman

Kaynarca Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Çerman, Cemil Kasarcı, Naci Çerman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Prof. Dr. Naci Görür'den peş peşe deprem açıklaması: İstanbul'da can kaybı yaratacak bina sayısı 90 bin! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depreminde can kaybı yaratacak bina sayısının 90 bin olduğunu açıklayarak, çözüm önerilerini sıraladı.  

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrasında beklenen büyük İstanbul depremi de tedirginliğe neden oldu. Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'un depreme hazırlanması için 7 maddelik önerilerini sıraladı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'un depreme hazırlıklı olması için 7 maddelik önerisini sosyal medya hesabından paylaşarak bir isyan çağrısı yaptı.

İstanbul depremi ile ilgili ürkütücü tespitler! Prof. Dr. Naci Görür siyasetçileri ve yöneticileri uyardı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ülkemizin içinde bulunduğu deprem gerçeklerine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu. Olası depremlere de dikkat çeken Görür, yöneticilere, halka ve bilim insanlarına düşen görevleri anlattı.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul depremi uyarısı!

Prof. Dr. Naci Görür İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Peki İstanbul depremi ne zaman olacak? İşte Prof. Dr. Naci Görür'ün açıklamaları...

Bolu depreminden sonra Naci Görür kırmızı alarm vererek açıkladı!

Bolu'da gerçekleşen 4.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, depremin Kuzey Anadolu Fayı (KAF) zonu içinde meydana geldiğini ifade etti. Görür, bu depremin, 1999 depremlerinde kırılmamış olan bir bölgenin kırılması sonucu meydana geldiğini belirtti.

İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak?

İstanbul'da beklenen büyük deprem yeniden gündem oldu. İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak? 

Prof. Dr. Naci Görür tek tek açıkladı! Marmara depreminin şiddeti 9'u bulacak! 

Uzman isimler, senelerdir büyük bir depreme gebe olan Marmara için sık sık açıklamalarda ve uyarılarda bulunuyor. Prof. Dr. Naci Görür tek tek açıkladı! Marmara depreminin şiddeti 9'u bulacak!

Prof. Dr. Naci Görür'den deprem bölgesinde inşaat Uyarısı! Acilen bakmanız gerek!

Kahramanmaraş'daki son depremlerin ardından, Prof. Dr. Naci Görür deprem bölgesindeki inşaat çalışmaları hakkında uyarılarda bulundu. 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm gözler olası İstanbul depremine çevrildi. Büyük bir depremin İstanbul'un kapısına dayandığını belirten Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

Prof. Dr. Naci Görür'den tam 5 ile deprem uyarısı! Hemen tek tek açıklanan bu illere bakın!

Kayseri'de peş peşe tam üç deprem meydana geldi. 4'ün üzerinde olan depremler vatandaşlarda da paniğe neden oldu. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür depremlere ilişkin değerlendirmeler yaptı. İşte o açıklamalar...

Naci Çerman Haberi

Naci Çerman


Kaynarca Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Çerman, Cemil Kasarcı, Naci Çerman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Kaynarca Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; OTOMOTİV SEKTÖRÜ a. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurtiçinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini  almak, ithalat, ihracat,toptan ve perakende ticaretini yapmak. Oto kiralama hizmeti vermek. b. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç...