19 / 04 / 2024

naksan holding Bağdat Caddesi projesi

naksan holding Bağdat Caddesi projesi

FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, teker teker ortaya çıkıyor. Bu kapsamda kayyum atanan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı'nın Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu; kirli bağlantıdan habersiz ev sahipleri mağdur oldu.

Naksan Holding davasında flaş gelişme!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün para kasası olarak bilinen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Cahit ile oğlu Taner Nakıboğlu hakkında verilen karar Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi tarafından uygun bulundu.  

Naksan Holding FETÖ davası sürüyor!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı tutuklu sanıklar Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. 

Naksan Holding davasında Cahit Nakıboğlu savunma yaptı!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'e yönelik davada 21 sanığın yargılandığı davada, eski yönetim kurulu başkanı Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu savunmalarını bugün yaptılar. 

Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'nde inşaat sektörüne giriyor!

Ana işi mücevheratın yanı sıra enerji, finans ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Altınbaş Holding'in üçüncü kuşak temsilcileri inşaat işine adım attı. Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'ne yakın bir lokasyonda 330 dairelik bir proje başlıyor.

Damat Şam ve Bağdat'ta mağaza açacak!

Geçtiğimiz ay modanın başkenti İtalya’da 9 günde 9 mağaza açan Orka Holding, zincire bu yıl 40 halka ekledi. Şu anda 90 olan yurtdışındaki mağaza sayısını da şirket, yıl sonunda 100’e ulaştıracak. Bunlar arasında Şam ve Bağdat da bulunuyor.

Zülfikarlar Holding'ten Bağdat Caddesi'ne yeni proje: Atalay Residence!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Bağdat Caddesi'nde inşa edilen 80 dairelik Atalay Residence projesinde daire satışları başladı.

FETÖ'nün Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu!

FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, teker teker ortaya çıkıyor. Bu kapsamda kayyum atanan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı'nın Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu; kirli bağlantıdan habersiz ev sahipleri mağdur oldu.

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı!

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı. Birçok markanın yaptığı gibi Burberry ve Eren Holding de cirosu düşük mağazalardan vazgeçiyor.

Naksan Holding'e kayyum atandı!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı ve NAKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, FTÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Naksan Holdinge ise kayyum atandığı açıklandı.

Bağdat'ta Nurol Holding işçileri kaçırıldı!

Irak’ın başkenti Bağdat'ta Nurol Holding’in stadyum inşaatında çalışan 18 Türk işçi, askeri üniforma giyen maskeli kişilerce kaçırıldı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, işçilerin diğerlerinden ayrılarak bir seçime tabi tutulduğunu açıkladı.

Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Evleri 7 projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Bağdat Caddesi Evleri 6' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Caddesi Evleri projesinde toplam 33 adet daire ve 1 adet iş yeri bulunuyor. Kayseri Bağdat Caddesi Evleri 6' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri iletişim bilgileri!

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri iletişim bilgilerinin detaylarını 0 352 222 01 32 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Toplam 48 adet daireden oluşan proje Kayseri İli' Kocasinan İlçe' sinde yükseliyor.

naksan holding Bağdat Caddesi projesi Haberi

naksan holding Bağdat Caddesi projesi

Kadıköy, İstanbul’da kentsel dönüşümün en yoğun bölgelerinden. 2012’de çıkan Kentsel Dönüşüm Yasası’ndan sonra semtte büyük hareket başladı. Özellikle Bağdat Caddesi dev bir şantiyeye döndü. Deprem riski taşıyan binalarda yaşayan vatandaşlar bir bir inşaat şirketleriyle anlaşarak, evlerini yenileme yoluna gitti. Ev sahipleriyle anlaşan müteahhitler, hak sahiplerine hem depreme güvenli, modern konutlar vaat etti hem de evleri teslim edilinceye kadar, kiralarını ödemeyi taahhüt etti. Cadde’de dönüşüm işine giren şirketlerden biri de Naksan Holding çatısı altında faaliyet gösteren Paralel Yapı A.Ş’ydi. Şirket, cazip teklifler sunarak, Bağdat Caddesi’nde 5, Kozyatağı’nda bir binayı yenilemek için hak sahipleriyle anlaştı. Şirketin kirli bağlantılarından habersiz vatandaşlar, evlerini Paralel’e teslim edip, başka evlere taşındı. Bu arada kiraları da Paralel İnşaat tarafından ödenecekti. 


Bu arada 15 Temmuz darbe girişiminden sonra...