29 / 03 / 2024

Namaliye Group Global İnşaat  adres 

Namaliye Group Global İnşaat  adres 

Namaliye Group Global İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mubarak Abubakar tarafından kuruldu.

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Global Busıness Group Emlak İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Busıness Group Emlak İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Aslambek Luluev, Islam Shaıpov ve Iznaur Tychaev ortaklığında kuruldu.

Global Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Global Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de Serhat Tuncer tarafından kuruldu.

Pm İnt Global Group İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Pm İnt Global Group İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta Marzieh Eslamı ve Parham Nafar ortaklığında kuruldu.

B Global Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Global Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Aıdana Koshenova ve Mehdı Zıba Halat Monfared ortaklığında kuruldu.

Namaliye Group Global İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namaliye Group Global İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mubarak Abubakar tarafından kuruldu.

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Akbalık tarafından kuruldu.

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ali  Houshmand tarafından kuruldu.

Quıck Global Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quıck Global Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 250 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Fahım Hamıdı  ve Nasrın Gharany Hamıdı tarafından kuruldu.

Kaprilla Global Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kaprilla Global Group Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mahdı Fathıkeshavar  ve Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Tgg Global Group İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgg Global Group İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli Timur Sancar ve Orhan Haberdar tarafından kuruldu.

Mojgan Global Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mojgan Global Group Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mojgan Abbası tarafından kuruldu.

Payens Global Group Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payens Global Group Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Aydınlısoy tarafından kuruldu.

Namaliye Group Global İnşaat  adres  Haberi

Namaliye Group Global İnşaat  adres 


Namaliye Group Global İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mubarak Abubakar tarafından kuruldu.

Namaliye Group Global İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...