26 / 04 / 2024

nar life teslimleri

nar life teslimleri

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, kaliteli ve şık yaşamın kapılarını planlanandan bir yıl önce teslim ettiği C Blok ile açıyor.

Narlife'ın teslim tarihi ne zaman?

Maltepe'de inşa edilen Narlfe'n anahtar teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Çınar Life satışta! Yeni proje

Dolunay Mühendislik imzasıyla Pendik'te inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar başladı. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut yer alıyor.

Reform Life Avcılar teslimleri!

Delta Arazi Geliştirme İnşaat imzası taşıyan Reform Life projesi toplam 124 konuttan oluşuyor. Peki Reform Life Avcılar teslimleri ne zaman?

Çınar Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye ile Özgür Gül ve Naim Sarı ortaklığında kuruldu.

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Dumlupınar Life Point 101 fiyat!

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı imzası taşıyan Dumlupınar Life Point 101 projesinin 2018 yılı Aralık ayında tamamlanması planlanıyor. İşte Dumlupınar Life Point 101 fiyat...

Life Point 101 fiyatları!

Ocak ayında yapımına başlanacak olan Dumlupınar Life Point 101 projesi 101 dairelerden oluşuyor. Life Point 101 fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar konut teslimleri başladı!

163 konutluk TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar projesinde konut teslimleri başladı.TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri!

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri 2017 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek. Nurol GYO tarafından inşa edilen proje 50 katlı tek kule halinde yükseliyor.

Fikirtepe Brooklyn Life teslimleri ne zaman?

72 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Fikirtepe Brooklyn Life teslimleri ne zaman? Projede toplam 431 adet daire bulunuyor.

Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nurol Life Seyrantepe projesi 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden meydana geliyor. Peki, Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Nurol Life Nurol GYO teslimleri!

Tek blok şeklinde inşa edilen proje toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Nurol GYO teslimleri Nisan 2017 yılında yapılması planlanıyor.

nar life teslimleri Haberi

nar life teslimleri

Rengarenk mimarisi, alt yapısı ve çevre dostu misyonuyla sakinlerine alışılmışın dışında bir yaşam alanı sunan Narlife projesinin en az katlı yapısı olan C Blok, tamamı deniz ya da havuz manzaralı 4 + 1 dairelerden oluşuyor. Lokasyonuyla şehrin yeni gözdesi olmayan aday Narlife’ın hemen teslim ve oturuma hazır ilk bloğunun sakinleri, 1 yıl süresince yakıt da dahil olmak üzere aidat ödememe avantajına sahip olacak. 


Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, teraslı, bahçeli, balkonlu ve balkonsuz daire seçenekleri sunan Narlife projesi, özenle hazırlanmış zengin ve göz alıcı peyzaj tasarımıyla doğayla iç içe olmak, denizin mavisinde kaybolmak ve huzur içinde vakit geçirmek isteyenler için yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Sahil Yolu’na ve bağlantı yollarına yakınlığıyla da öne çıkan Narlife, E-5’e 4, Bağdat Caddesi’ne 7,...