27 / 04 / 2024

Necati Aslan vefat

Necati Aslan vefat

Türkiye'nin en büyük dokuzuncu sanayi kuruluşu olan İÇDAŞ A.Ş (İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş.)'nin Yönetim Kurulu Başkanı Necati Aslan dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. 

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Adnan Aslan, Necati Aslan ve Naz Aslan ortaklığında kuruldu.

İÇDAŞ'ın acı günü! Hacı Gülser Aslan vefat etti!

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. ve grup şirketlerinin kurucularından Tacettin Aslan'ın eşi Hacı Gülser Aslan vefat etti. Merhum Aslan'ın ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

İÇDAŞ'ın kurucusu Necati Aslan vefat etti! 

Türkiye'nin en büyük dokuzuncu sanayi kuruluşu olan İÇDAŞ A.Ş (İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş.)'nin Yönetim Kurulu Başkanı Necati Aslan dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. 

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Necati Yirmibeşoğlu vefat etti!

Eski İGMD Başkanlarından Cemal Yirmibeş’in kardeşi, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu'nun kayınpederi Necati Yirmibeşoğlu vefat etti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Necati Aydoslu vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi 1957 mezunlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Necati Aydoslu vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Zincirlkuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedilecek.

Ünal İnşaat'ın acı günü! Nejla Mercan Ünal vefat etti!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necati Ünal'ın eşi Nejla Mercan Ünal vefat etti. İvasen İnşaat ve Özaltın Holding taziye ilanı yayınlattı.

Boydak Holding'in acı günü! Şerafettin Aslan vefat etti!

Doğu Anadolu Bölge Anabayisi, Garanti Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aslan vefat etti. Boydak Holdig taziye ilanı yayınlattı.

3 Aslan Proje Restorasyon İnşaat Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Aslan Proje Restorasyon İnşaat Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Çolakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Mimar Necati Bahçeci vefat etti!

Mimar Necati Bahçeci 25 Ekim 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Kütahya Sabuncupınar Köyü'nde defnedilecek.

Necati Akçağlılar kimdir?

Tekfen Holding Kurucularından olan Necati Akçağlılar kimdir? Necati Akçağlılar, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte 2011 yılında vefat eden Tekfen Kurucularından Necati Akçağlılar 'ın biyografisi...

Hüseyin Aslan'ın babası Mehmet Aslan vefat etti!

DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı ve Ege - Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın 88 yaşındaki babası Mehmet Aslan tedavi gördüğü 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi

Necati Aslan vefat Haberi

Necati Aslan vefat

Türkiye'nin en büyük dokuzuncu sanayi kuruluşu olan İÇDAŞ A.Ş (İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş.)'nin Yönetim Kurulu Başkanı Necati Aslan (81), dün öğle saatlerinde yaşlılığa bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

İÇDAŞ'ın kurucusu Necati Aslan'ın cenazesi 13 Mart Salı günü (bugün)  Kasımpaşa Büyük Piyale Paşa Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Beşiktaş’taki Ulus Mezarlığı’nda aile kabristanında toprağa verilecek.

Necati Aslan'ın vefatı üzerine Asmar Holding'in kurucusu kardeşi Tacettin Aslan taziye ilanı yayınlattı. 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...