28 / 03 / 2024

Nef Arsa faiz kampanyası

Nef Arsa faiz kampanyası

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, 0,39 faizle 24 ay taksitli arsa kampanyası başlattı. İşte Nef arsa kampanyası ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, şimdi de Nef Arsa Çanakkale Ezine'yi satışa çıkardı. Nef Arsa Çanakkale Ezine'den yüzde 20 peşinat ve 48 ay vade ile arsa sahibi olmak mümkün.

Nef Koruköy'de 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı! Peşinde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla!

Türkiye'nin rekor kıran projesi Nef Koruköy 3. etapta 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı ve peşin ödemelerde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. İşte Nef Koruköy 3. etap ile ilgili ayrıntılar...

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Nef Arsa Ankara Beyman'da yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla! 

Nef tarafından Ankara Beyman Ormanlarına 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Nef Arsa Ankara Beyman yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla satışta. İşte Nef Arsa Ankara Beyman ile ilgili detaylar..

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Nef Arsa Dikili ön lansmanda! Metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan altyapısı hazır parseller! 

Nef Arsa Dikili'de ön lansman süreci ile beraber satışlar başladı. Peki Nef Arsa Dikili'de parsel büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Dikili ile ilgili merak edilenler...

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Köseler'de parsel satışları başladı. Projede teslimlerin 2024 Nisan'da yapılması planlanıyor. Peki Nef Arsa Çanakkale Köseler'de fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Arsada yaz festivali başladı! Yüzde 30 indirim ve 0,99 faizle kredi imkanı!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından biri olan Nef, yatırım değeri yüksek ‘Nef Arsa’larını yeni sahipleri ile buluşturmak için ‘yaz kampanyası’ başlattı. Yüzde 30’a varan indirim ve 0,99 kredi fırsatı sunulan kampanya ile yatırımcıya ‘festival’ havası yaşatılıyor.

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor: Festivale özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor. 2023 yaz aylarında yapılması planlanan 4 etkinlikten ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Tatarköy proje alanında düzenlenecek. Festivale özel indirim ve ödeme koşulalrı sunulacak. 

Nef Arsa Assos'ta metrekaresi 6 bin 250 TL'ye! 12 ay vade fırsatıyla!

Nef Arsa Assos'ta  sahil tarafındaki yeni parseller satışa sunuldu. İlk etabı çok hızla tükenen Nef Arsa Assos, metrekaresi 6 bin 250 TL'ye, 12 ay vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Nef Arsa faiz kampanyası Haberi

Nef Arsa faiz kampanyası

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, son inovasyonu Nef Arsa özelinde 1 sene sabit fiyatlı, 24 ay 0 faizle satış kampanyası için düğmeye bastı.

Nef tarafından yapılan açıklamaya göre, yatırımcıların yüzünü güldüren kampanya, Nef Arsa’nın Sakarya, Çanakkale, Balıkesir ve Hirfanlı projelerinde geçerli oluyor. 

Nef Arsa’nın görücüye çıktıktan sonra Kazdağları, Eskişehir ve Ilgaz projelerinde hızla satışlar tamamlandı.

Nef Arsa’da başlangıç fiyatları 161 bin TL olarak belirlendi. 24 ay vade 0,39 faiz oranlı kampanyası dışında banka kredili seçenek de sunan Nef’ten aylık 2 bin TL taksitlerle arsa alabilirsiniz.

İşte Erden Timur'un konuyla ilgili o açıklamaları...

Nef tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulün, özellikle de arsanın daha da kıymetli olduğu bir döneme girdiklerine değinerek, şunları kaydetti:

"Şu an benim naçizane...