27 / 04 / 2024

Nef artı kampanya

Nef artı kampanya

Nef ev kampanyaları kapsamında ödemeler 2015 tarihine kadar erteleniyor. Kişiye özel ödeme planları oluşturulan kampanya dahlinde banka kredili ödemelerde faiz oranı yüzde 0,59 olarak belirlendi...

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

Tarım Kredi'den yepyeni kampanya! Tek Tek açıklandı! Sucuk, çay, beyaz peynir, tereyağı ve salçada dev indirim!

Tarım Kredi Kooperatifleri bu haftanın indirimli ürünlerini art arda açıkladı. Kampanya kapsamında temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri yer aldı. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Bankadan araç sahiplerine nefes aldıracak kampanya: LPG'ye zam yerine büyük indirim fırsatı!

Halk, sürekli olarak akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Bir banka şimdi ise araç sahiplerine bir soluklanma fırsatı sunacak bir kampanya başlatıyor! LPG fiyatlarına artış yerine, indirim yapılacağı müjdesi veriliyor.

Migros'tan 400 TL'lik kampanya! 15 Temmuz'a kadar vaktiniz var!

Migros’tan 400 TL kazandıran kaçırılmaz bir kampanya geldi. Katılımın kolay olduğu bu kampanyadan sadece tek bir şart aranıyor. O şartı yerine getiren herkes Migros'un 400 TL'lik kampanyasından yararlanabilecekler. İşte Migros’un söz konusu olan kampanyasının detayları haberin devamında…

İş Bankası ile sıfır araç sahibi olmak artık daha kolay! Kmpanya ile aylık 5 bin TL’ye sıfır araç sahibi olabilirsiniz

İş Bankası, taşıt alımlarınızı kolaylaştırmak ve herkesin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunmak için her zamankinden daha cazip bir kampanya başlattı. Artık aylık 5 bin TL'ye kadar ödeme yaparak hayalini kurduğunuz sıfır araca sahip olabilirsiniz!

Halkbank'tan konut kredisi fırsatı! Ev almak isteyenlere bomba kampanya!

Ev alma hayali kuran vatandaşlar için bankalardan çeşitli kampanya haberleri gelmeye devam ediyor. Son dönemlerde ev fiyatlarındaki artışın ardından vatandaşlar da banka kampanya haberlerini yakından takip ediyor.

Otomobil alacaklar dikkat, bu kampanya kaçırılmaz! Hyundai 16 Eylül 2022 fiyat listesi....

Otomobil piyasasında son zamanlarda fiyatlar hızlıca artıyor. Bu nedenle Hyundai'den yeni bir kampanya geldi. İşte "Şimdi alın Nisan 2023'te ödeyin" kampanyasının detayları...

Nef Arsa’da yüzde 20 indirim fırsatı! 2 bin 345 lira taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Nef, son yeniliği Nef Arsa’da yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Sakarya projesi özelinde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Renault Clio fiyatları yok artık dedirtti! İşte 19 Mart fiyat listesi!

Türkiye'de araba fiyatlarının tavan yaptığı bu zamanda artık otomobil satın almak hayal oldu. Kampanya kapsamında Renault'tan 270 bin Türk Lirasına Clio sahibi olabilirsiniz. İşte Kampanyanın detayları ve yenilenen fiyat listesi...

İnşaat maliyetlerindeki artış hız kesmiyor!

İnşaat sektöründe maliyet artışları hız kesmiyor. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat sektöründeki maliyetlerde yüzde 140-150 artış yaşandığına vurgu yaptı ve konut fiyatlarının artacağına dikkat çekti.

Yabancıya konut satışında hileli kampanya için harekete geçildi!

Yurtdışında yasa dışı finans sistemleri tarafından yabancıya vatandaşlık hakkı veren 250 bin dolarlık yatırım tutarı şartının, 175 bin dolar olarak gösterildiği hileli kampanya için harekete geçildi.

Konutta yabancıya satışta yüzde 40 artış hedefi!

Kamu bankalarının hayata geçirdiği düşük faizli kampanya ile satışları hızlanan gayrimenkulcüler, bu ay itibariyle yabancıya satışlardan da umutlu. Sektör bu yıl yabancı alıcıda yüzde 40 artış tahmin ediyor...

Nef web sitesini yeniledi, talep bırakma oranı yüzde 137 arttı!

Gayrimenkul markası olan Nef, web sitesini yeniledi. Mobil odaklı ve kullanıcı dostu olarak tasarlanan sitenin, talep bırakma oranında yüzde 137 artış yaşandı...

Nef artı kampanya Haberi

Nef artı kampanya

Aylık taksitler 1,400 TL'den başlangıç gösterdiği Nef ev kampanyaları hakkında detaylı bilgi vermeden önce diğer bilgilerden bahsedelim. 


Nef artı fırsatı; Nef Ataköy 22, Nef Merter 13, Nef Points 06, Nef Kağıthane 03, Nef Şişli 25, Nef Kağıthane 11, Nef Office Dörtlevent 09 projelerinde geçerli. 


Nef ev kampanyaları kapsamında projelerde evinize ya da ofisinize ekleyebileceğiniz 24 farklı oda tipi bulunuyor.


Nef Gayrimenkul projelerinde Foldhome özelliği bulunuyor. Bu özellik sayesinde 1 oda 1 salon olan daireler misafir geldiği zaman 2 oda 1 salona dönüştürülebiliyor. Misafirin gittiğinde eviniz yeniden 1 oda 1 salona çevriliyor. 


Nef projelerinin sosyal donatı alanları arasında; oyun alanları, eğlenceli eğitim stüdyoları, açık ve kapalı havuzlar, yürüyüş yolları, spor alanları yer alıyor. 


Kişiye özel ödeme planı oluşturulabilen Nef ev kampanyaları kapsamında ödemeler 2015 yılına...