29 / 03 / 2024

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede satışlar devam ediyor.

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.

Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim!

Toplam 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da yükseliyor. Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim için 444 72 21 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta olan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

In İstanbul Gala Topkapı satılık!

In İstanbul Gala Topkapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor.

Nef Inİstanbul Gala fiyat!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında 320 bin TL'den başlıyor.

Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı Inİstanbul Gala Konutları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.Peki Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef ortaklığında inşa ediliyor. İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

In İstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen In İstanbul Gala satış ofisi iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Proje TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık!

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede satışlar devam ediyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Metroya 100 metre, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede 30 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans!

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

İş Gayrimenkul Nef Inİstanbul Gala satılık!

İş Gayrimenkul Nef Inİstanbul Gala satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. TEM'e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Nef Inİstanbul Gala Evleri ulaşım!

Nef Inİstanbul Gala Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta yer alıyor. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren projede satışlar devam ediyor.

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık Haberi

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık

Inİstanbul Gala Konutları Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, metroya 100 metre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakınlıkta bulunuyor. 


Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Teslimlerin Aralık 2017'de gerçekleşmesi planlanan proje Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Inİstanbul Gala Topkapı'da yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala'nın ortak yaşam alanları; oyun alanları, mescit, sinema, kapalı otopark, kreş, basketbol sahası, güvenlik, asansör, yüzme havuzundan oluşuyor. Projede 788 adet ünite yer alıyor. 


Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık ev fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabilen proje İş Gayrimenkul...