28 / 03 / 2024

nef İnİstanbul iletişim

nef İnİstanbul iletişim

Nef İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İnistanbul Evleri 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Davutpaşa İnİstanbul fiyatları!

Davutpaşa İnİstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta olan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor.

Nef Brentford London iletişim!

Nef Brentford London iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  73 daireden meydana gelen projede satışlar Nef'in özel müşterilerine yapılacak. 

Motto İstanbul iletişim!

Motto İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede yükselen projede  teslimler hemen yapılıyor. 

NEF Çekmeköy iletişim!

NEF Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Ormantepe 1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 

NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri!

3 katlı 4 blok şeklinde yükselen NEF Nakkaştepe projesi Üsküdar, Nakkaştepe'de inşa edilecek. Projede konutlardan meydana gelecek. İşte NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri...

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Nef Bahçelievler iletişim bilgisi!

Nef Bahçelievler iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul'ün projesi Nef Bahçelievler'de satışlar bu ay başlıyor...

Toya Next Basın Ekspres iletişim!

Toya Next Basın Ekspres iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Next projesi için ön talep süreci başladı...

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde inşa edilen projede toplam toplam 165 daire ve 33 ticari ünite yer alıyor. Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

nef İnİstanbul iletişim Haberi

nef İnİstanbul iletişim

İş GYO İnistanbul Evleri ‘nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede daire alanları 48 metrekare ile 307 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


İçerisinde yüzme havuzu, basketbol sahası, oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, kreş, mescit, sinema, asansör ve güvenlik ile futbol alanları gibi sosyal donatılar bulunan Topkapı projesi İnistanbul Evleri 288 milyon 359 bin 316 lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor.


Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede hayata geçiriliyor. Nef İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi


3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana gelen İnistanbul’da daire fiyatları 320 bin TL’den başlıyor.


Nef İnistanbul projesi iletişim 

Telefon: 444 72...