24 / 04 / 2024

Nef Inİstanbul Lokal satılık ev

Nef Inİstanbul Lokal satılık ev

Inİstanbul Lokal'de 5 bin TL peşinatla 2+1 daire sahibi olunabiliyor. Birçok sosyal yaşam alanlarının yer aldığı projede 48 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Lokal Projesi satılık daire!

Inİstanbul Lokal Projesi satılık daire alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede olan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları...

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor. Projede 48 aya varan taksitler sağlanıyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları!

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen proje Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri!

Konum bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunan proje toplam 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri kapsamında 0,79 faiz avantajı sağlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim!

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Nef ve İş GYO imzası taşıyan projede 48 ay vade farkı olmadan taksit fırsatı sunuluyor.

Nef Inİstanbul Lokal satılık ev Haberi

Nef Inİstanbul Lokal satılık ev

Inİstanbul Lokal Topkapı'da daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler bulunuyor. Projede konut teslimlerinin Mart 2018'de gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Inİstanbul Lokal'de 5 bin TL peşinatla 2+1, 7 bin 500 TL peşinatla 3+1 ve 10 bin TL peşinatla 4+1 konut sahibi olabilmek mümkün. Projede taksit ödemeleri 2016'da başlıyor. 


İş GYO ve Nef imzası ile yükselen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta yüzme havuzu, kreş, mescit, güvenlik, basketbol sahası, sinema, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, futbol alanları, asansör, fitness center, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, Ataköy’e 7 kilometre, TEM Otoyolu'na 7 kilometre, metrobüs durağına 1 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre,  E-5 karayoluna 1...