27 / 04 / 2024

nef İnİstanbul nerede

nef İnİstanbul nerede

Nef - İş GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa edilen proje konum olarak metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösteren daire seçenekleri yer alıyor.

Nef İnistanbul iletişim bilgileri!

Nef İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO Nef Topkapı İnistanbul projesinin 2018 yılının 2. yarısında teslim edilmesi öngörüyor.

Nef İnistanbul iletişim!

Nef İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İnistanbul Evleri 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İş GYO İnİstanbul fiyat listesi!

İş GYO İnİstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşan proje İstanbul - Topkapı'da inşa ediliyor.

İnİstanbul satış ofisi!

İnİstanbul satış ofisi ile 444 9 633 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplam 3 bin 565 konut ve 16 ticari üniteden meydana gelen proje Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

Kandilli deprem son dakika! Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 15 Mart deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Bugün nerede kaç şiddetinde deprem oldu? İşte 15 Mart deprem listesi!

Kandilli deprem son dakika! Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 14 Mart deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte 14 Mart deprem listesine dair detaylar!

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Nef Arsa Amerika nerede? Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022!

Nef Arsa Amerika nerede sorusunun yanıtı ve Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte yatırımcıların radarına giren Nef Arsa Amerika detayları...

Nef Arsa Ilgaz nerede? 

Yeni projelerine son sürat devam eden Nef Arsa Ilgaz projesiyle alıcılarını bekliyor. Peki Nef Arsa Ilgaz projesi nerede konumlanıyor? Nef Arsa Ilgaz projesinin özellikleri neler? İşte ayrıntılar.

Altın Orman nerede?

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek proje satışa sunuldu. Satışa sunulan projenin tüm detayları belli oldu. Peki Altın Orman projesi nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesinin tüm detayları...

Nef Reserve Hebil nerede?

Nef Reserve Hebil nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nef Reserve Hebil nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Nef Koru Blokları nerede?

Koru Blokları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje şu anda ön talep toplama sürecinde. 

Nef New York nerede? 

Nef New York nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 21 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Brentford London nerede?

Nef Brentford London projesi 1+0'dan 2+1'e kadar olmak üzere toplamda 73 daireden meydana geliyor. Peki Nef Brentford London nerede hayata geçiriliyor?

NEF Çekmeköy nerede?

NEF Çekmeköy projesi toplamda 409 daireden meydana geliyor. NEF tarafından hayata geçirilen projede 1+1, 1,5+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. Peki NEF  Çekmeköy nerede?

NEF Bahçelievler nerede?

Satışların devam ettiği ve 2019 yılında teslim edilmesi planlanan NEF Bahçelievler projenin çevresinde bir çok sağlık kurumu ve eğitim kurumu yer alıyor. Peki NEF Bahçelievler nerede?

nef İnİstanbul nerede Haberi

nef İnİstanbul nerede

470 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede yüzde 1 peşin ödemede 30 ay boyunca 0 faizle ödemeler yapılıyor. 80 dönüm alan üzerinde Nef - İş GYO imzasıyla hayata geçirilen proje toplamda 788 daireden meydana geliyor. 


Fiyatların 320 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri dizayn edildi. 


İnİstanbul Gala projesi konum olarak E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre, metrobüse ise 1 kilometre ve TEM'e 7 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Sosyal alanları içerisinde basketbol sahası, sinema, mescit, kapalı otopark, oyun alanları, yüzme havuzu, asansör, kreş ve güvenliği bulunan İnİstanbul Gala Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında, Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yer alıyor. 



Topkapı Inistanbul Gala satış ofisi iletişim

Telefon...