26 / 04 / 2024

nef Inİstanbul satılık

nef Inİstanbul satılık

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede hayata geçirilen İş GYO Nef Inİstanbul teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Projenin lansmana özel satışları 15 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

Inİstanbul Topkapı ulaşım!

Inİstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında proje, Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta bulunuyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede 3 bin 581 bağımsız üniteye yer veriliyor.

İş GYO Inİstanbul Topkapı fiyat!

İş GYO Inİstanbul Topkapı fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katı bloklardan oluşuyor.

Nef Inİstanbul fiyat listesi!

Nef Inİstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta olan projede 3 bin 565 konut ve 16 ticari ünite bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul teslim tarihi!

Topkapı Inİstanbul teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlendi. Toplamda 4 bölümün yer aldığı proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Deniz İstanbul satılık ev!

Deniz İstanbul satılık ev fiyatları minimum 480 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim sağlanıyor...

Özyurtlar Ödül İstanbul satılık daire fiyatları!

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Ödül İstanbul Konutları Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Özyurtlar Ödül İstanbul satılık daire fiyatları 219 bin TL'den başlıyor.

Nef Çekmeköy satılık!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Nef Çekmeköy satılık daireler Ekim ayında basına tanıtılacak.

Kağıthane Kordon İstanbul satılık!

Kağıthane Kordon İstanbul satılık dairelerin fiyatları 623 bin TL'den başlıyor. Kordon İstanbul projesinde peşin ödemelere yüzde 5 indirim sunuluyor...

Deniz İstanbul satılık!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu Sahili'nde inşa edilen Deniz İstanbul satılık daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire!

Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilen Deniz İstanbul projesi 122 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Esenyurt Akros İstanbul satılık daire fiyatları!

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Akros İstanbul projesi Ak Proje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat tarafından inşa ediliyor. Esenyurt Akros İstanbul satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor...

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Ağustos 2019'da konut teslimlerin gerçekleşeceği Nef Bahçelievler'de 974 daire ve 14 cadde dükkan yer alıyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları 564 bin TL'den başlıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Ataköy satılık ev!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği sunan Nef Ataköy satılık ev fiyatları 822 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin teslimlerinin Mayıs ayında yapılması hedefleniyor...

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Nef Sancaktepe Konutları satılık!

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Sancaktepe Konutları satılık daire fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Nef Sancaktepe projesi de 20 yıl vade kampanyasına katıldı.

nef Inİstanbul satılık Haberi

nef Inİstanbul satılık

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Inİstanbul Topkapı projesi 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.


İş GYO Inİstanbul Rezidans konum olarak E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede bulunuyor. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip.


Topkapı Inİstanbul'un 1. kısmında 1116 bağımsız bölüm, 2. kısmında 752 bağımsız bölüm, 3. kısmında 815 bağımsız bölüm, 4. kısmında 898 bağımsız bölüm bulunuyor. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. 


İş GYO Nef Inİstanbul teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlendi. Proje İş GYO ve Nef işbirliğinde, Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. 


Inİstanbul Evleri ortak kullanım alanları içerisinde; futbol alanları, kreş, mescit,...