26 / 04 / 2024

nef merter iletişim

nef merter iletişim

İstanbul'un Güngören ilçesinde yer alan Merter bölgesinde hayata geçirilen Nef Merter Rezidans toplam 399 tane konuttan oluşuyor. Nef Merter Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nef Merter'de peşinatı 24 ayda öde! Krediyi 2017'de kullan!

Peşinat ödemelerinin 24 aya bölündüğü ve banka kredilerinin ise 2017'de başlayacağı Nef Merter projesinde Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor. Fiyatlar ise 270 bin TL'den başlıyor.

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'nda peşinatı 24 ayda öde! Taksitler 2017'de başlasın!

Nef projelerinde uygulanan Kolay Yatırım Fırsatı kapsamında peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle taksitler 2 bin 700 TL'den başlıyor. Ayrıca banka kredili ödemeler 2017 yılında başlıyor.

Nef'in yeni projeleri: Nef Merter ve Nef Kağıthane!

Nef'in yeni projeleri Nef Merter ve Nef Kağıthane projesinde ödemeler 9 bin lira peşinatla, 1.200 liradan başlayan aylık taksitlerle yapılıyor. Her iki projede de daire fiyatları 312 bin liradan başlıyor...

Nef Brentford London iletişim!

Nef Brentford London iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  73 daireden meydana gelen projede satışlar Nef'in özel müşterilerine yapılacak. 

Nef Ortayaka iletişim!

Nef Ortayaka iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Fiyatların 360 bin TL'den başladığı projede ayda sadece 2 bin 900 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.  

NEF Çekmeköy iletişim!

NEF Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Ormantepe 1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 

NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri!

3 katlı 4 blok şeklinde yükselen NEF Nakkaştepe projesi Üsküdar, Nakkaştepe'de inşa edilecek. Projede konutlardan meydana gelecek. İşte NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri...

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Nef Sancaktepe iletişim!

Nef Sancaktepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Sancaktepe projesinde teslimler 2019 yılında yapılıyor...

Nef Kağıthane 4 iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Nef Kağıthane 04 projesinin iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor...

Nef Bahçelievler iletişim bilgisi!

Nef Bahçelievler iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul'ün projesi Nef Bahçelievler'de satışlar bu ay başlıyor...

Merter Novu Öğrenci Yurdu iletişim!

Merter Novu Öğrenci Yurdu iletişim ve adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu, önümüzdeki ay hizmete açılıyor...

NEF Merter 13, Daikin'i tercih etti!

İstanbul'un en gözde yerleşim merkezlerinden Bakırköy, Bahçelievler ve Zeytinburnu üçgeninin tam ortasında yer alan NEF Merter 13, tüm alanlarda tek bir dış üniteden ısıtma, soğutma ve havalandırma hizmeti verebilen Daikin VRV Sistemler'i tercih etti.

nef merter iletişim Haberi

nef merter iletişim

Timur Gayrimenkul imzası ile yükselen Nef Merter Konutları stüdyo ve 1 oda 1 salon daire altenatiflerinden meydana geliyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Nef Merter Evleri iletişim için 444 9 633 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projenin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesi konutların teslim tarihine kadar aylık yüzde 1 oranında ödeniyor, kalan bedel için ise banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.


Daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılacak olan Nef Merter Konutları 10 ve 15 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projede modüler sistemi ile daireler 2+1 ve 3+1 olarak birleştirilebiliyor. 


Toplam 399 adet konutun yer aldığı Nef Merter Residence'de stüdyo evler 270 bin lira, 1 oda 1 salonlar ise 350 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. 


Nef Merter iletişim bilgileri

Telefon: 444 9...