05 / 05 / 2024

Netaş

Netaş

Türkiye'nin önde gelen teknoloji markalarından Netaş, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü ve İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nün işbirliğiyle bir projeye imza attı.

NETAŞ, 102 Mühendislik öğrencisine uzun dönem staj programı sunuyor!

Türkiye’nin lider sistem entegratörü Netaş, bu yıl başlattığı ve 2-3 ay süren uzun dönem staj programı sayesinde, öğrencilerin iş hayatına başlamadan önce deneyim sahibi olmasını sağlıyor.

Netaş yönetim ofisini Buyaka'ya taşıyor!

Konumu, altyapısı, modern görünümü ve sunduğu konfor ile Ümraniye’ye değer katan Buyaka ofisleri, 45 yıldır bilişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren Netaş’ın da tercihi oldu...

Esas Aeropark'ta 16 bin metrekareyi Netaş kiraladı!

Esas Aeropark projesi kapsamında yer alan 42 adet home – ofisin satışı ise gayrimenkul yatırımı gerçekleştirmek isteyenlerin yoğun talebi doğrultusunda yüzde 15’lik bir oranda tamamlandı.

Aeropark'ın 16 bin metrekaresini Netaş kiraladı!

Aeropark ile ilk projesini başlatan Esas Gayrimenkul, projenin 16 bin metrekaresini Netaş’a kiralayarak, son 3-4 yılda tek seferde ve inşaat sürerken gerçekleştirilen en büyük ofis kiralamasına imza attı

Jones Lang LaSalle, Netaş’a Esas Aeropark’ta ofis binası kiraladı!

Netaş, Esas Aeropark'ta, Jones Lang LaSalle aracılığı ile 15.744 m² ofis kiraladı

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Md Neta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan, Suna ÇEtin ve Şevki Hayta ortaklığında kuruldu.

Limonlu Bahçe Konakları projesinin inşa edileceği arazinin imar planları durduruldu!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de eski Netaş arazi şeklinde bilinen yaklaşık 190 bin metrekarelik alanı konut ve ticaret imarına açan imar planlarının yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri'de Tarkan Salman tarafından kuruldu.

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile AtillaKoçarslan, Mehmet Uğur    Koçarslan, Mihriban Ayça Koçarslan, Suphi Aybars Koçarslan ve  Zekiye Aybike Koçarslan  Zekiye Koçarslan Muhtaroğlu tarafından kuruldu.

Neta Madencilik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Madencilik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tavukçuoğlu, Nezih Yılmaz ve Ramazan Taşkın tarafından kuruldu.

Netaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berkay Yılmaz ve Kubilay Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Deco Neta Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Neta Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Baki Türkoğlu tarafından kuruldu.

Neta Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Avcı tarafından kuruldu.

Neta Tek İnşaat Makine Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Tek İnşaat Makine Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Duran Sancak tarafından kuruldu.

Netaş Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netaş Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Sağlam tarafından kuruldu. 

MD Neta Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MD Neta Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Netaş Haberi

Netaş

Türkiye'nin önde gelen teknoloji markalarından Netaş, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü ve İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nün işbirliğiyle bir projeye imza attı. 


Uçmakdere ağaçlandırma projesi kapsamında hayâta geçen Türkiye'de çevre ekosistemine katkıda bulunacak 'Şifa Ormanı' projesinin temelleri geçtiğimiz gün atıldı. Proje,Tekirdağ ilinin Şarköy ilçesine bağlı Gaziköy'de, 10 hektarlık alanda hayata geçirildi. 'Projenin amacı, sağlık kaynağı bitkilerin korunmasını, geliştirilmesini ve zeytin ve üzüm ağaçları açısından fakir sayılan bölge köylüsünün ormandan odun dışında gelir elde etmesini sağlamak. Kestaneden cevize, bademden vişneye kadar çeşitli meyve ağaçlarından; biberiyeden lavantaya, ada çayından kekiğe kadar tıbbi aromatik bitkilerden oluşan Netaş Şifa Ormanı projesinde 16 binfidan dikilmesi planlanıyor. 


Proje, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Şarköy Kaymakamı Hamdi Üncü ve İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere'nin katıldığı törenle...