19 / 04 / 2024

nevşehir toki ihalesi sonuçları

nevşehir toki ihalesi sonuçları

T.C. Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı TOKİ 2014/91514 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhalede en yüksek teklifin 14 milyon TL oldu.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Nevşehir projesiyle tam 206 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesinin ihalesi yarın saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir Kozaklı ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Kozaklı'da 274 yeni konut inşa edecek.

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl 140 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konutlar hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Nevşehir Ürgüp'e ticari satış birimleri! İhalesi bugün!

Kamu yatırımlarında gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp'te ticari satış birimi inşa edecek. 

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi bugün!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir 126 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi 26 Kasım'da!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 26 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Kozaklı 168 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 168 Adet Konut , 1 Adet 3 DükkanlıTicaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

nevşehir toki ihalesi sonuçları Haberi

nevşehir toki ihalesi sonuçları

T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya/ Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye on firma teklif verdi. 


Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 15,945,016,00 TRY olan ihaleye giren dokuz firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 


Nevşehir ili Gülşehir ilçesi 300 adet konut, cami, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işleri için açılan ihalede sınır değer 11,692,166,00 TRY olarak belirlendi. 


En yüksek teklifin 14,000,000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 11,249,000,00 TRY verildi.' İhalede teklifler değerlendirildi. 


İhalenin kesin sonucunun önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 


Ticari...