25 / 04 / 2024

nevşehire konaklama tesisi mi yapılacak

nevşehire konaklama tesisi mi yapılacak

İlçenin turizmden daha fazla pay alabilmesi gerektiğini söyleyen Gülşehir esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Şahin, ilçe de bir an önce konaklama tesisi sayısının artırılması gerektiğine dikkat çekti.

Hazine mülkiyetindeki 32 konaklama tesisi yerli ve yabancı girişimcilere tahsis ediliyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca pek çok farklı ilde yer alan 32 konaklama tesisi yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Mersin'e 888 milyon 477 bin TL'lik otel yatırımı!

Ekos İnşaat "Turizm Konaklama Tesisi" projesi için düğmeye bastı. Şirket proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılarak ÇED sürecini başlattı.

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

İstanbul Pendik'e 138 odalı yeni otel geliyor!

İstanbul İli Pendik İlçesi Orhangazi Mahallesi 10375 Ada 3-4 parsel sınırları içerisinde Demirtaş İnşaat tarafından 138 oda ve 288 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulup işletilmesi planlanıyor.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

nevşehire konaklama tesisi mi yapılacak Haberi

nevşehire konaklama tesisi mi yapılacak

Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Kapadokya bölgesinin önemli turistik potansiyele sahip yerleşim merkezlerinden biri konumunda. Ancak, bu değerler ne yazık ki şu ana kadar hak ettiği ölçüde tanıtılmış ve değerlendirilebilmiş değil. Açıksaray Harabeleri, Mantarkaya, St Jean Kilisesi gibi önemli turistik merkezlere sahip bulunan İlçenin turizmden daha fazla pay alabilmesinin ilçe esnafı açısından da son derece büyük bir önem arz ettiğini söyleyen Gülşehir esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Şahin, ilçe de bir an önce konaklama tesisi sayısının artırılması gerektiğine dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl hizmete giren Kartal Otelin turizm sezonunda yöreye gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini gördüğünü ifade eden Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Şahin, yeni turistik tesislerin inşası için yerel yönetiminde elini taşın altına sokması gerektiğini belirtti. 


Kpapadokya Muşkara...