19 / 04 / 2024

NF Taşkıranlar Yapı Anonim Şirketi

NF Taşkıranlar Yapı Anonim Şirketi

NF Taşkıranlar Yapı Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Binlerce dönüm arazi topladılar!

Kıbrıs'ta Yahudilerin şimdiden 25 bin dönüm arazinin sahibi olduğu belirtildi. Peki Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Yahudiler Kıbrıs'tan neden arazi alıyor? 

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Türkiye Taşkömürü personel alımı yapıyor! 35 yaşını geçmeyen herkes başvursun! Başvuruları sakın kaçırmayın

Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. 35 Yaşını geçmeyen herkes başvuru yapabilirken, başvuru şartları merak ediliyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular başladı mı? İşte Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı ayrıntıları...

Türkiye Taşkömürü Kurumu tamı tamına 2 bin işçi alımı yapacak! Acele eden işi kapacak!

Türkiye Taşkömürü Kurumu tam 2 bin işçi alımı yapacağını duyurdu. Türkiye Taşkömürü Kurumu bünyesinde yapılacak alımlar ile ilgili ayrıntılar başvuru yapacak adaylar tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Konu ile ilgili karar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Taş Köprü Mimarlık Ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Taş Köprü Mimarlık Ve Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Farih Deniz, Mesut Taşköprü ve Muhammet Özsoy ortaklığında kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Turuncu İç Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu İç Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt'ta Muhammet Yıldız ve Tayfın Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehdi Nur Taşkıran tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Kurt tarafından kuruldu.

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faysal İşik tarafından kuruldu.

Araç sahipleri dikkat! Büyük indirim yapılacak!

TBMM'de hazırlanan vergi borcu yapılanması araç sahiplerini de kapsıyor. Trafik cezası ve Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeyenlere büyük indirim yapılacak.

NF Taşkıranlar Yapı Anonim Şirketi Haberi

NF Taşkıranlar Yapı Anonim Şirketi


NF Taşkıranlar Yapı Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


NF Taşkıranlar Yapı Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı inşaatlar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...