26 / 04 / 2024

Nidapark Beşiktaş ulaşım

Nidapark Beşiktaş ulaşım

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire fiyatları 547 bin TL ile 973 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Daire alanları 36 metrekareden başlıyor 145 metrekareye kadar ulaşıyor.

Beşiktaş Nida Park adres!

Beşiktaş Nida Park adres: Abbasağa Mah. Yıldız Cad. Bekçi Sok. No: 3 Beşiktaş - İSTANBUL. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor...

Beşiktaş Nida Park adres! Yüzde 1 KDV!

Beşiktaş Nida Park adres ; Abbasağa Mah. Yıldız Cad. Bekçi Sok. No: 3 Beşiktaş adresinde inşa ediliyor. Beşiktaş Nida Park projesinde fiyatları 454 bin liradan başlıyor...

Nidapark Beşiktaş ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş' ta konumlandırılan ve de Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yükselen Nidapark Beşiktaş ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Tahincioğlu Nidapark Beşiktaş teslimleri 2015 yılında yapılacak...

Beşiktaş Nida Park Projesi! 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Beşiktaş Nida Park Projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 500 bin TL 'den başlıyor. Projede bulunan konutlar stüdyo, 1+1 ve de 2+1 şeklinde müşterilere sunuluyor...

Nida Park projesi! 500 bin liradan!

Tahincioğlu'nun Beşiktaş Nida Park projesinde konut fiyatları 500 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında değişiyor. Beşiktaş Nida Park projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor...

Nidapark Beşiktaş ödeme planı! Yüzde 1 KDV!

Nidapark Beşiktaş ödeme planı dahilinde yüzde 5 peşinatla banka kredili ödemeler yapılıyor. 58 konutluk Nidapark Beşiktaş projesinde konutlar 2015 yılının ikinci çeyreğinde sahiplerine teslim ediliyor...

Nidapark Beşiktaş'ta 427 bin liraya stüdyo daire! 2015'te teslim!

Ofis projeleri geliştirme alanında birçok başarılı projeye imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul, Beşiktaş’ta rezidans projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ın ön satışlarına başladı. Nidapark Beşiktaş'ta daire fiyatları 427 bin liradan başlıyor...

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Beşiktaş deprem risk haritası! Beşiktaş depreme dayanıklı mı? Beşiktaş’ta deprem riski var mı?

İstanbul depremi, yaşanan Kahramanmaraş depremlerinden sonra gündemde yer almaktadır. Peki Beşiktaş depreme dayanıklı mı? İşte detaylar!

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Arman Aydın tarafından açıldı.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

Beşiktaş'a açık hava müzesi kurulacak!

Beşiktaş'ta Kabataş-Mecidiyeköy–Mahmutbey metro hattı kazılarında ortaya çıkan ve İstanbul’da ilk Türklerin izleri olarak yorumlanan kurgan tipi mezarlar için açık hava müzesi kurulacağı açıklandı. 

Beşiktaş Karanfilköy kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Akatlar Mahallesi'nde bulunan Karanfilköy mevkisini kentsel dönüşüm alanı ilan etti. Konu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda görüşüldü.

Nidapark Beşiktaş ulaşım Haberi

Nidapark Beşiktaş ulaşım

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire sayısı 58 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Nidapark Beşiktaş Rezidans projesinde 2 oda 1 salon dairelerin satışı tamamlandı.


Nidapark Beşiktaş projesinde teslimleri 2015 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleşecek. Projede 60 aya kadar 0,69, 120 aya kadar 0,79 faiz oranıyla vade yapılıyor.


Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire fiyatları şu şekilde; stüdyo daireler 547 bin TL ile 644 bin TL, 1 oda 1 salon daireler 774 bin TL ile 973 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Nidapark Beşiktaş Rezidans projesinde bulunan 1+0 daireler 36 - 79 metrekare, 1+1 daireler 64 - 78 metrekare ve 2+1 daireler 108 - 145 metrekare arasında...