28 / 03 / 2024

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim

Nidapark İstinye projesi "Lükste Sınır Tanımayan Proje" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı projelerinde şirket payı geliri yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden olan Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı'da asgari şirket payı toplam geliri yükseltildi. İşte yeni rakamlar...

Boğaz'ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

İstinye'de, Nidapark İstinye projesinin hemen yanı başında, Lis't ve Panavia projelerine komşu, yola cepheli, 685 metrekarelik arsa satışa çıktı. Boğaz manzaralı arsa için 50 milyon dolar isteniyor. 

Tahincioğlu Nidapark İstinye'de yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu tarafından, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi'nde inşa edilen Nidapark İstinye projesinde konut sahibi olmak isteyenler için, yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Nidapark İstinye'de peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyasında son gün!

Nidapark İstinye projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası bugün sona eriyor. Peki Nidapar İstinye'de konut fiyatları ne kadar? İşte 30 Kasım 2023 Nidapark İstinye konut fiyat listesi. 

Nidapark İstinye'de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Nidapark İstinye konutlarında yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay 1,99 vade farkı kampanyasıyla satışa sunuldu. İşte Nidapark İstinye projesine ilişkin tüm detaylar...

Emlak Konut GYO'nun Nidapark İstinye'deki toplam geliri 3 milyar 849 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Nidapark İstinye ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emlak Konut GYO, proje kapsamında Asgari Şirket Payı Toplam Gelirinin yükseldiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Nidapark İstinye'nin değeri belli oldu! İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu açıkladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri kaç TL oldu? İşte o rakam...

Nidapark İstinye'nin değeri açıklandı! İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu bugün yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri ne kadar oldu? 

Nidapark İstinye'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark İstinye 1353 Ada 4 Parsel 1, 2, 3, 4, 8, 15, 16, 17, 21, 22, 23, 24 Bloklar'ın kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmı geçici kabul tutanağı 2 Haziran 2022 tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO'nun Nidapark İstinye'deki toplam geliri 2.5 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark İstinye'nin Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile 1 milyar 876 milyon 392 bin Türk Lirası olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 2 milyar 539 milyon 654 bin 848 TL'ye yükseldi. 

Nidapark İstinye'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark İstinye) kapsamında, 1353 Ada 4 Parsel 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 18, 19, 20 Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, İstinat Perdeleri ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Mülkiyeti Emlak Konut GYO'ya ait Nidapark İstinye projesinin değerleme raporu belli oldu. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark İstinye'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye projesinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim Haberi

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi "Lükste Sınır Tanımayan Proje" sloganıyla basına tanıtılıyor.  

3 etaptan oluşan Nidapark İstinye projesinin Nidapark İstinye Panaroma etabında 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru etabında 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi etabında 19 blok 202 bağımsız bölüm yer alıyor.

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye projesinde daire sahiplerine fitness salonları, kapalı ve açık yüzme havuzları gibi donatılar sunuluyor. 

Nidapark İstinye Evleri'nde 2+1’den 5+2’ye kadar tüm daire tiplerine yer verilirken, daire büyüklükleri 90 ile 663 metrekare arasında değişiyor. 

Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği  Nidapark İstinye projesinde metrekare birim fiyatı 23 bin TL’den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sağlanıyor. 


Tel:444 48 46