25 / 04 / 2024

niğde Muhtarlık hizmet binaları

niğde Muhtarlık hizmet binaları

CHP Niğde Milletveili Ömer Fethi Gürer, Muhtarlık hizmet binalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

TOKİ Niğde 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor.

TOKİ Niğde İlk Evim kuraları çekildi! Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. İşte Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022...

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun 1. ve 3. kısımları yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1. ve 3. kısımları yarın açılacak olan Ankara-Niğde Otoyolu'nun son kısmınının 29 Ekim'de hizmete alınacağını belirtti...

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde Merkez Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

niğde Muhtarlık hizmet binaları Haberi

niğde Muhtarlık hizmet binaları


CHP Niğde Milletveili Ömer Fethi Gürer, Muhtarlık hizmet binalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.


Gürer hazırladığı soru önergesinde Türkiye ve Niğde ilinde muhtarlık hizmet binalarının sayısının kaç olduğunu sordu.


Gürer'in soruları

1. Ülkemizde kaç muhtarın muhtarlık hizmet binası mevcuttur. Muhtarlar için tek tip muhtarlık binaları yapılması düşünülmekte midir?


2. Niğde ilinde kaç muhtarın muhtarlık hizmet binası vardır?


3. Muhtarların doğalgaz, kira, elektrik, sekreter maaşı, kırtasiye, telefon gibi giderlerinin karşılanmasına yönelik bir çalışma var...