23 / 04 / 2024

Nihat Çolak kimdir

Nihat Çolak kimdir

17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki  Marmara depremin 20’inci yıldönümünde açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Edirne Temsilcisi Nihat Çolak, Edirne’de henüz eski ve sorunlu olabilecek yapıların deprem riski taşıdığına dair bir envanter olmadığını söyledi.

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Nihat Çolak'tan Tekirdağ depremi açıklaması!

İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Nihat Çolak, olası büyük bir depremde Tekirdağ'da 100 kilometrelik bir alanda ciddi şekilde etkilenme olabileceğini vurguladı. 

Nihat Çolak: Sağlıklı yapı envanteri yok!

17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki  Marmara depremin 20’inci yıldönümünde açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Edirne Temsilcisi Nihat Çolak, Edirne’de henüz eski ve sorunlu olabilecek yapıların deprem riski taşıdığına dair bir envanter olmadığını söyledi.

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Nihat Can kimdir?

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Can kimdir?

Nihat Dönmez kimdir?

26 yıllık saha tecrübesine sahip Nihat Dönmez ileri Site Yönetimleri Danışmanı, Makine Mühendisi, Emlak Müşaviri Nihat Dönmez kimdir?

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Edirne'de çalışmalar başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Edirne İl Temsilcisi Nihat Çolak, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Edirne'de de bir takım çalışmalar başlatıldığını ancak şu an akıbetini bilmediklerini kaydetti…

Nihat Uzunoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Nihat Uzunoğlu kimdir?

Mehmet Çolak kimdir?

Malatya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak kimdir? Mehmet Çolak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Çolak, ne zamandan beri Malatya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Tuncay Çolak kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Çolak kimdir? Tuncay Çolak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Çolak, ne zamandan beri KİPTAŞ'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Nihat Sazlıgöl kimdir?

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Ali Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza Ali Nihat Gökyiğit Ali Nihat Gökyiğit kimdir? Ali Nihat Gökyiğit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Nihat Çolak kimdir Haberi

Nihat Çolak kimdir

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Edirne Temsilciliği’nde Marmara depremi 20’inci yılı nedeniyle basın açıklaması yapıldı. Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; toplantıda önemli açıklamalarda bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Edirne İl Temsilcisi Nihat Çolak, bugün hala olası bir depremin yıkıcı etkisini azaltacak önlemler için çalışmalar yapılmadığını söyledi. Edirne yereli hakkında da konuşan Çolak, bölgede henüz eski ve sorunlu olabilecek yapıların deprem riski taşıdığına dair bir envanter olmadığını, bu eksikliğin bir an önce giderilmesi gerektiğini kaydetti.

Türkiye topraklarının yüzde 66’sının 1 ve 2’nci derece deprem kuşakları üzerinde olduğunun altını çizen Çolak, "Nüfusumuzun yüzde 70'ini barındıran 11 büyük kent, büyük sanayi kuruluşlarımızın yüzde 75'i deprem tehlikesi altındadır. Yapı stoku güvenli ve sağlıklı olmaktan uzaktır; pek çoğu kaçaktır, ruhsatsızdır ve mühendislik hizmeti almadan üretilmiştir. 20 milyon civarında...