07 / 05 / 2024

nihat özkan kimdir

nihat özkan kimdir

Hangi arazide hangi ürünün yetiştirilmesi gerektiğinin belirlenmesinin önemli olduğunu kaydeden Dr. Özkan, " Sebze ve meyve hali yapılmalı " diye konuştu.

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Nihat Can kimdir?

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Can kimdir?

Nihat Dönmez kimdir?

26 yıllık saha tecrübesine sahip Nihat Dönmez ileri Site Yönetimleri Danışmanı, Makine Mühendisi, Emlak Müşaviri Nihat Dönmez kimdir?

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Nihat Uzunoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Nihat Uzunoğlu kimdir?

Özkan Şengül kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Özkan Şengül kimdir? Özkan Şengül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Şengül, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özkan Şengül..

Nihat Özkan: Sebze ve meyve hali yapılmalı!

Hangi arazide hangi ürünün yetiştirilmesi gerektiğinin belirlenmesinin önemli olduğunu kaydeden Dr. Özkan, " Sebze ve meyve hali yapılmalı " diye konuştu.

Nihat Sazlıgöl kimdir?

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

nihat özkan kimdir Haberi

nihat özkan kimdir

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı olan Dr. Nihat Özkan, Mardin için projelerini anlattı.

Öncelikle Mardin’in problemlerinin iyi bir şekilde analizden geçirilmesi gerektiğini belirten Dr. Nihat Özkan, ilk yapılması gereken işin, Mardin’in sorunlarının-ihtiyaçlarının ve bunların öncelik sıralarının doğru tespiti olduğunu söyledi. Çiftçiye hak ettiği değeri vermeleri gerektiğini kaydeden Dr. Özkan, "Sulama sistemimizi yeniden gözden geçirmeliyiz. Tarım koordinasyonunu iyi yapmalıyız. Burada çok detaya girmek yanlış olur. Nüfusumuzun yüzde 80’i tarımla uğraşıyor ama bunun ekonomik dönüşünü tam sağlayamıyoruz. Adeta Dicle akıyor biz bakıyoruz. Sebze ekimini Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’mız ile de koordine edip daha ekonomik hale getirmişiz. Kimse bilmez Mardin bir üzüm diyarıdır. Ama bu noktada da bunun Mardin’e geri dönüşünü yıllardır sağlayamamışız. Dicle’nin yanı başında çok...