26 / 04 / 2024

Nilhan Osmanoğlu kimin torunu

Nilhan Osmanoğlu kimin torunu

Sultan 2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu: "Üç buçuk yıl önce katıldığım bir yayında Kuruçeşme önündeki ada istenmesi iddiaları, bugüne kasıtlı şekilde getirilmiştir ve haddini aşan bu saldırıları kınıyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Beylerbeyi Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylerbeyi Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Hacıosmanoğlu tarafından kuruldu.

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Uygur Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Tümaş Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tümaş Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Anadolu Tr Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Anadolu Tr Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murad Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karci tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Yeke İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yeke İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hilal Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Esq Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esq Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de eyüp Sabri Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Cez Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cez Gayrimenkul Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Elif Hacıosmanoğlu tarafından kuruldu.

Masiva Design Mimarlık Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Masiva Design Mimarlık Mühendislik Ticaret Ve Sanayi  Şirketi Maltepe’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Necdet Furkan Erbek, Mehmet Hacıosmanoğlu , Muhammed Furkan Kon ve Necdet Furkan Erbek tarafından kuruldu.

Nilhan Osmanoğlu kimin torunu Haberi

Nilhan Osmanoğlu kimin torunu

Sultan 2. Abdülhamid Han'ın 5. kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu, 3,5 yıl önce katıldığı bir yayında Kuruçeşme önündeki ada istenmesi iddialarının bugüne kasıtlı şekilde getirildiğini ve haddini aşan bu saldırıları kınadığını belirtti. 


Osmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, son dönemde hakkında yapılan çirkin planın gayet farkında olduğunu, vatandaşları hakikat ile bilgilendirmek adına açıklama yaptığını aktardı. 


"Evet" oyunu açıkladığından bu yana çeşitli saldırılara ve tehditlere maruz kaldığını anlatan Osmanoğlu, şöyle devam etti:


"Bu açıklamayı yapmak, benim demokratik özgürlüğümdür. Kararımın arkasında olduğumu bildirmek isterim. Devletin çıkarına olduğunu düşünerek 'hayır' diyenlere de saygılıyım. Bunun dışında üzerimden siyaset yapılmasına izin vermemek adına, hakaretlerin birçoğuna cevap vermedim. Bu sistematik saldırı, geçmişte yapıldığı gibi itibarsızlaştırma çabasıdır. Bu çirkin ve haysiyetsiz ithamlar yapılırken, bugünlerde yanımızda olanları da unutmayacağım. Bilmelisiniz ki Selçuklu Medeniyeti,...