25 / 04 / 2024

nilüfer altyapı

nilüfer altyapı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Gölyazı’daki altyapı çalışmalarında yaşanan koordinasyonsuzluğa isyan etti.

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer rehabilitasyon merkezi ihalesi 25 Mart'ta!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Nilüfer 246 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa Nilüfer 246 konut ihalesi 5 Aralık'ta!

Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Bursa Nilüfer'in alt yapısı sınıfta kaldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Bursa'da altyapı kurumlarının sınıfta kaldığını söyledi. Bozbey, “Vatandaşlarımız kazılarla ilgili Nilüfer Belediyesini tek sorumlu görüyor. Şikayetlerini bunun üzerine gerçekleştiriyor''dedi.

TOKİ Bursa Nilüfer 1.201 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Bursa Nilüfer 1.201 adet konut (+13 kapıcı dairesi), 3 adet camii ve 3 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bursa Nilüfer bin 161 konut ihalesi 29 Şubat'ta!

TOKİ Bursa Nilüfer bin 161 adet konut (+13 kapıcı dairesi), 3 adet camii ve 3 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 29 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvuru dönemi devam ediyor. Projede toplam 1.200 adet konut emekliye özel olarak satılıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de emekliye özel bin 200 daire satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016 kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. 240 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

nilüfer altyapı Haberi

nilüfer altyapı


Nilüfer Belediye Meclisi aylık olağan toplantısını Nilüfer “Barış Meclisi”nde gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme geçilmeden önce Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin  çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gölyazı’da yaptığı sazlık ve sahil temizliğinin gündeme gelmesi üzerine Başkan Mustafa Bozbey, burada altyapı konusunda yaşanan koordinasyonsuzluğa isyan etti. Yıllardır altyapı kurumlarının koordinasyonsuzluğu yüzünden boşa para harcandığını kaydeden Bozbey, “Bu sorunla Gölyazı’da da karşılaştık. Önce BUSKİ oraya girdi, kanalizasyonu yaptı, yolları düzeltti. Şimdi tekrar BUSKİ ihale yaptı ve aynı müteahhit aldı işi, tekrar kazacak ve su geçirecek. Bu iş midir? Bu kadar zengin mi Büyükşehir? Bizim paramız böyle ziyan oluyor. Altyapıya verilen paraya, emeğe yazık” diyerek tepkilerini dile getirdi.

“GÖLYAZI’DA PROJELERİ HAYATA GEÇİREMİYORUZ”


Nilüfer Belediyesi’nin Gölyazı’daki çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Başkan Bozbey, “Ben...