24 / 04 / 2024

nilüfer kızına ev mi aldı

nilüfer kızına ev mi aldı

62 yaşındaki sanatçı Nilüfer, verdiği konserlerden kazandığı parayı konuta yatırıyor. Nilüfer son olarak İkitelli'de yapılan lüks bir projeden iki milyon değerinde daire satın aldı.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Nilüfer Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık iş yeri! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Nilüfer'de yer alan iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz tarihinde yapılacak.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay o ilde 426 bin TL'ye 2 adet konut satıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya ili, Hendek ilçesi, Kemaliye Mahallesi'nde yer alan 2 adet daireyi satıyor. İşte ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o ayrıntılar...

1 Ocak 2023 emekli zammı bir hesaplandı pir hesaplandı! Hemen Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığının 3 aylık zammına göz atın!

Geri sayımın başladığı 1 Ocak 2023 emekli zammı bir hesaplandı pir hesaplandı. Hemen Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığının 3 aylık zammına göz atın...

Nilüfer Belediyesi'nden emlak vergisi ödemelerinde kolaylık! 

Bursa Nilüfer Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların emlak vergisi borçlarını ödemeleri için kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar bu imkanlar sayesinde belediyeye gelmeden ödeme yapabilecek.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Nilüfer'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi, Demirci Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrikanın yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

nilüfer kızına ev mi aldı Haberi

nilüfer kızına ev mi aldı

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Nilüfer Yumlu, şu sıralar Beykoz’da bulunan özel bir sitede hayatına devam ediyor. Nilüfer meslek hayatı boyunca kazandığı paraları genellikle konut projelerine yatırıyor. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, sevilen şarkıcı, son olarak ise İkitelli’de yer alan ve yapımı yeni biten bir rezidanstan ev satın aldı. Nilüfer, aldığı bu evi  1999 yılında Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan evlatlık olarak aldığı ve “En yakın arkadaşım” dediği 18 yaşındaki kızı Ayşe Nazlı Yumlu’nun gelecekte yaşantısını sürdürmesi için bu yatırımı yaptı.

KESENİN AĞZINI AÇTI

TEM ve E5 arasındaki Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan bir rezidanstan ev alan Nilüfer Yumlu’nun evinin değerinin iki milyon Türk Lirası ve büyüklüğünün ise 171  metrekare olduğu belirtildi.