26 / 04 / 2024

nilüfer yumlu ev

nilüfer yumlu ev

62 yaşındaki sanatçı Nilüfer, verdiği konserlerden kazandığı parayı konuta yatırıyor. Nilüfer son olarak İkitelli'de yapılan lüks bir projeden iki milyon değerinde daire satın aldı.

Nilüfer'den AVM’lerin açılmasına tepki!

Şarkıcı Nilüfer Yumlu, vaka ve ölüm sayılarının yeniden artması üzerine AVM'lerin açılmasına tepki gösterdi.

Nilüfer, kızı Ayşe'ye 2 milyon TL'lik ev aldı!

62 yaşındaki sanatçı Nilüfer, verdiği konserlerden kazandığı parayı konuta yatırıyor. Nilüfer son olarak İkitelli'de yapılan lüks bir projeden iki milyon değerinde daire satın aldı.

Nilüfer Orange City Evleri satış ofisi!

Nilüfer Orange City Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özdilek Holding'in projesi Orange City Bursa'da ev fiyatları 437 bin liradan başlıyor...

Bursa Nilüfer'de emsal artışı gerilimi!

Akademik Odalar Birliği'ndeki toplantıda Mimarlar Odası Başkanı emsal artış kararından vatandaşların değil müteahhitlerin kazançlı çıkacağını savunurken, Nilüfer Sitesi sakinleriyse, "Bırakın biz de güvenli binalarda yaşayalım" diye konuştular

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Halk Bankası başvuru!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Halk Bankası başvuru işlemleri devam ediyor. Kura çekimi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi devam ediyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 240 ay vade seçeneği ile daire sahibi olunabiliyor.

Bursa Nilüfer'de kentsel dönüşüm şart!

Adalet ve Kalkınma Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile yönetim kurulu üyeleriyle oluşan heyet Yeni Dönem Gazetesi'ni ziyaret ederek köşe yazarlarıyla buluştu. Heyet Bursa'daki dönüşümden bahsetti.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvuru dönemi devam ediyor. Projede toplam 1.200 adet konut emekliye özel olarak satılıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de emekliye özel bin 200 daire satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016 kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. 240 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

Nilüfer’in 235’inci parkı Odunluk’a!

Engelli çocukların gönüllerince oynayabilecekleri Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle hayata geçirilen park çocukları sevince boğdu

nilüfer yumlu ev Haberi

nilüfer yumlu ev

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Nilüfer Yumlu, şu sıralar Beykoz’da bulunan özel bir sitede hayatına devam ediyor. Nilüfer meslek hayatı boyunca kazandığı paraları genellikle konut projelerine yatırıyor. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, sevilen şarkıcı, son olarak ise İkitelli’de yer alan ve yapımı yeni biten bir rezidanstan ev satın aldı. Nilüfer, aldığı bu evi  1999 yılında Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan evlatlık olarak aldığı ve “En yakın arkadaşım” dediği 18 yaşındaki kızı Ayşe Nazlı Yumlu’nun gelecekte yaşantısını sürdürmesi için bu yatırımı yaptı.

KESENİN AĞZINI AÇTI

TEM ve E5 arasındaki Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan bir rezidanstan ev alan Nilüfer Yumlu’nun evinin değerinin iki milyon Türk Lirası ve büyüklüğünün ise 171  metrekare olduğu belirtildi.