12 / 03 / 2025

Nişantaşı Room7 toplantı salonu

Nişantaşı Room7 toplantı salonu

İş ve eğlence dünyasının popüler semtlerinden biri olan Nişantaşı yepyeni bir ‘’pop-up showroom’’ ve etkinlik mekanına kavuştu.

Nişantaşı'nda 35 bin dolara kiralık konteyner bina!

Milyon dolarlık dairelerin ve işyerlerinin bulunduğu Nişantaşı’nda 36 metrekarelik araziye inşa edilen konteyner binaya yapı ruhsatının nasıl verildiği merak konusu oldu.

Alişan Nişantaşı'nda otel açmaktan vazgeçti!

Sunduğu televizyon programlarından kazandığı ücretlerle Nişantaşı’nda bir otelin alt katına dönerci dükkânı açan Alişan, bu kez binayı kiralayarak otel açmayı hedeflemişti. Sanatçının bu işten vazgeçildiği öğrenildi.

City's Nişantaşı AVM bayramda açık mı?

City's Nişantaşı AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı AVM bayramda açık mı? City's Nişantaşı AVM bayramda kaça kadar açık? City's Nişantaşı AVM bayramda kaçta açılacak?

Alişan Nişantaşı'nda otel açıyor!

Alişan, sahneden ve Tv programlarından kazandığı paraları ticarete yatırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Nişantaşı Teşvikiye Camii’nin yan tarafında açtığı dönerci dükkanıyla ticarete atılan şarkıcı Alişan, hedef büyüttü.

Plus Kitchen Nişantaşı'nda şube açtı!

Açıldığı günden bu yana sağlıklı beslenmek isteyenlere doğal ve farklı alternatifler sunan Plus Kitchen, 10 Haziran Çarşamba günü birbirinden renkli isimlerin katılımıyla beşinci şubesini Nişantaşı’nda açtı.

Yargıcı Homeworks Nişantaşı'nda açıldı!

Her sezon, konfeksiyondan aksesuara, dekorasyondan kozmetiğe kadar geniş koleksiyonlarıyla bir yaşam biçimi sunan Yargıcı’nın ilk dekorasyon mağazası Yargıcı “Homeworks”, Nişantaşı’nda açıldı.

Yargıcı Homeworks mağazası Nişantaşı'nda açılıyor!

İlk Yargıcı Homeworks mağazası Nişantaşı'nda açılıyor. Yargıcı Homeworks mağazasının açılışı 10 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Nişantaşı Bayrak Konakları'nın yüzde 30'u satıldı!

AB Grup Holding tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Bayrak Konakları, Ağustos ayında tamamlanıyor. AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak açıkladı.

Nişantaşı Bayrak Konakları Ağustos'ta tamamlanıyor!

AB Grup Holding tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Bayrak Konakları, Ağustos ayında tamamlanıyor. Bayrak Konakları, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Daha şimdiden dairelerin yüzde 30’u satıldı.

Burcu Güneş Nişantaşı'nda ev arıyor!

Pop müziğin sevilen isimlerinden Burcu Güneş önceki gün City’s Alışveriş Merkezi’ndeydi. Burcu Güneş, “Ama bu aralar tek derdim ev. Nişantaşı’nda harıl harıl ev arıyorum, bulursam taşınacağım” dedi.

Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası 29 Nisan'da açılıyor!

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen ve ilk mağazasını Aralık 2014'te Bebek'te açan Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası'nı 29 Nisan'da açıyor. Açılış kokteyline Emre Oral ve Kerem Oral ev sahipliği yapacak.

Space Gayrimenkul Nişantaşı'nda ofis açtı!

Space Gayrimenkul’ün Nişantaşı’ndaki yeni ofisi, aynı zamanda bir sanat galerisi Sanatla her an iç içe yenilikçi bir ofis Seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, İstanbul’daki üçüncü ofisini Nişantaşı’nda açtı.

Nişantaşı Yapı Restorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Yapı Restorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, 18 Mart 2015'te Barış Türkmen Avcı, Sefa Engin Güvenç ortaklığında kuruldu.

Nişantaşı Room7 toplantı salonu Haberi

Nişantaşı Room7 toplantı salonu

İş ve eğlence dünyasının popüler semtlerinden biri olan Nişantaşı yepyeni bir ‘’pop-up showroom’’ ve etkinlik mekanına kavuştu. Müzeyyen Gürbaz, Orhan Madenoğlu ve Mehmet Gürbaz ortaklığındaki Septagram girişimiyle, 2016 yılı sonlarında Teşvikiye Mahallesi, Ahmet Fetgari Sokak’ta açılan Room7, toplantı, sergi, lansman ve workshop gibi etkinliklere ev sahipliği yapıyor.


Estetiğin ön planda olduğu butik etkinlik mekanı arayışlarına bir cevap niteliğinde Nişantaşı’nda hizmete açılan Room7, konuklarının toplantı, sergi, lansman, workshop ve etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Müzeyyen Gürbaz, Orhan Madenoğlu ve Mehmet Gürbaz ortaklığındaki Septagram girişimiyle, 2016 yılı sonlarında Teşvikiye Mahallesi, Ahmet Fetgari Sokak’ta açılan Room7, estetiğin ve tasarımın ön planda tutulduğu mekanında konuklarının tercihlerine bağlı olarak saatlik, günlük, haftalık ve daha uzun süre aralıklarında esnek zamanlı olarak hizmet veriyor.


Klasik tasarımlı toplantı alanlarının standartlığına...