24 / 04 / 2024

nitelikli konut yapımı

nitelikli konut yapımı

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Nasır, ''Kentin ihtiyacı olan nitelikli konutların yapımı kentsel dönüşümle hız kazanacaktır'' diye konuştu.

Murat Kurum'dan dönüşüm açıklaması: 100 bin depo konut yapılacak, vatandaş 18 ay oturacak ardından yeni evine geçecek!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında 100 bin sosyal konut yapılacağını belirtti. Bunların depo konut olacağını söyleyen Kurum, mega kentin dönüşümündeki detayları tek tek açıkladı...

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar! 

Şu ana kadar depremde yıkılanlar dahil, ağır hasırlı olan ve yıkılması gereken toplam konut sayısı 384 bine ulaştı. Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar olarak tahmin ediliyor. İşte ayrıntılar...

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

Hükümetten milyonlarca kişiyi ilgilendiren şok karar! Konut ve iş yeri yapım kredilerinde üst limit artırıldı!

Afet riski altındaki alanlardaki yapıların dönüştürülmesi çerçevesinde sağlanacak konut ve işyeri yapım kredilerinde üst limit ve faiz oranı resmen yükseltildi. İşte ayrıntılar...

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Arvas Konut Yapım Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arvas Konut Yapım Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İsmail Arvas tarafından kuruldu.

Konut alım satımlarında yeni dönem! Tapu işlemleri noterde de yapılabilecek!

Konut alım satımlarında yeni dönem başlıyor. Bu kapsamda artık alım ve satım işlemleri noterlerde de yapılacak.

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

nitelikli konut yapımı Haberi

nitelikli konut yapımı

İnşaat sektörü temsilcileri, referandum nedeniyle ötelenen yeni proje ve yatırımların mayıs ayı itibariyle yeniden gündeme geleceği ve konut alımının hızlanacağı öngörüsünde bulundu. 


Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, nitelikli konutların yapımının kentsel dönüşüm ile hız kazanacağını belirterek, "Referandumun ardından sağlanan istikrar ortamıyla birlikte gözler yeniden ekonomiye çevrildi. Bir süredir askıya alınan yatırımlar ve konut 

alınılan da yeniden gündeme geldi. Bu durum inşaat sektörüne de olumlu yansıyacaktır. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile yaptığımız görüşmemize istinaden uygulamada eksiklikleri tespit edilen kentsel dönüşüm konusunda daha hızlı hareket edilmesini sağlayacak düzenlemenin de önümüzdeki mayıs ayında yürürlüğe gireceğini öğrenmemiz de bizi son derece mutlu etti. Kentsel dönüşüm ile kazanılacak yeni arsalarla birlikte, kentin ihtiyacı olan nitelikli konutların yapımı da hız kazanacaktır"...