26 / 04 / 2024

Nkl Elektrik Metal İnşaat iletişim

Nkl Elektrik Metal İnşaat iletişim

Nkl Elektrik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun  Çiğci tarafından kuruldu. 

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Berat Emir Bakırhan tarafından kuruldu.

Markalar İnşaat Yedek Parça Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markalar İnşaat Yedek Parça Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bayrak tarafından kuruldu.

Ferba Elektrik Metal İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferba Elektrik Metal İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülşin Bayhan  tarafından kuruldu.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Çelikoklar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikoklar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Karakoyun tarafından kuruldu.

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Özkarakoçlar İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Özkarakoçlar İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Plastik Limited Şirketi Sancaktepe'de Osman Karakoç tarafından kuruldu.

Şırarr İnşaat Elektrik Metal Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şırarr İnşaat Elektrik Metal Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Demir tarafından kuruldu.

Sevda İnşaat Elektrik Metal Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!  

Sevda İnşaat Elektrik Metal Ambalaj Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Özbalta tarafından kuruldu.

Deconlar İnşaat Elektrik Metal Temizlik Malzemeleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deconlar İnşaat Elektrik Metal Temizlik Malzemeleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Kayaöz tarafından kuruldu.

Karakar İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakar İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Caner Karaboya tarafından kuruldu.

Pakosan İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakosan İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uluğ tarafından kuruldu.

Swing İnşaat Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Swing İnşaat Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Bal tarafından kuruldu.

Nkl Elektrik Metal İnşaat iletişim Haberi

Nkl Elektrik Metal İnşaat iletişim

Nkl Elektrik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun  Çiğci tarafından kuruldu. 

Nkl Elektrik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
ELEKTRİK a- Her türlü yapıların tesisleri, turistik tesisleri , sportif tesislerin , parkların, bahçelerin elektrik tesisat sistemlerinin yapım ve taahhütlerinde bulunulması, her türlü elektrik tesisat malzemelerinin, trifaze elektrik tesisat malzemelerinin , elektrik sayaçlarının , elektrik sigortalarının, şalterlerin, komütatörlerin, anahtarların, prizlerin, topraklamaların, her türlü lambaların, elektrik kumanda tablolarının , elektrik kablolarının, tesisat borularının, alım satımı, ithal ve ihracı, elektrik sanayinin gerektirdiği bil cümle yatırım tasarruf ve faaliyetlerde bulunulması, her türlü elektrik tesisat sistemlerinin bakım, onarım,tamir ve servis hizmetlerinin sunulması, b- Şirketin amacına ulaşabilmesi için yurt...