25 / 04 / 2024

Noran For Travel Turizm adres

Noran For Travel Turizm adres

Noran For Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nagem Naser A Imhamad Najm tarafından kuruldu. 

Noran For Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noran For Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nagem Naser A Imhamad Najm tarafından kuruldu. 

Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da bulunan projesi Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli. Proje, içerisinde yer alan ayrıcalıklı yaşam, güvenli site anlayışı, hem doğayla iç içe oluşu hem de şehrin merkezinde yer alan konumu ile tercih ediliyor.

Sinpaş Altınoran Çadır Günleri'ne yoğun ilgi!

Altınoran Çadır Günleri Ankaralılardan yoğun ilgi gördü. Altınoran Çadır Günleri'Ankaralılardan çok yoğun ilgi gördü.

Altınoran Çadır Günleri'ne Ankaralılardan yoğun ilgi!

‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ kampanyasının Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. Altınoran Çadır Günleri'nde yüzde 30 oranında büyük bir indirimle satışa çıkarılan konutlar dikkat çekiyor.

Sinpaş Altınoran Evleri indirim kampanyası 2017!

Sinpaş Altınoran Evleri indirim kampanyası 26 Mart'a kadar devam ediyor. Sinpaş Altınoran Evleri'nde peşin alımlara yüzde 30 indirim yapılıyor...

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları!

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları 321 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Altınoran Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Altınoran’da Ev Aldıran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da "Ev Aldıran Çadır Günleri" başladı.

Sinpaş Altınoran Ankara indirim kampanyası 2017!

Sinpaş Altınoran Ankara indirim kampanyası 26 Mart'a kadar devam ediyor. Sinpaş Altınoran'da yüzde 30 indirimle fiyatlar 321 bin TL'den başlıyor...

Mayhoola for Investments LLC'den 173,1 milyon liralık yatırım!

Boyner Perakende’ye Katarlı Mayhoola for Investments 173,1 milyon liralık daha yatırım yaptı. Şirket, hisselerini yüzde 12 arttırdı.

Sinpaş Altınoran indirimli daire fiyatları 2017!

Sinpaş Altınoran indirimli daire fiyatları 321 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Altınoran projesinde Çadır Günleri bugün başladı...

Sinpaş Altınoran Çadır Günleri fiyatları 2017!

Hemen teslim dairelerin yer aldığı Çankaya Altınoran projesinde Çadır Günü'ne özel yüzde 30 indirim sağlanıyor. Sinpaş Altınoran Çadır Günleri 10- 11- 12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. İşte Sinpaş Altınoran Çadır Günleri fiyatları 2017...

Altınoran'da ev aldıran çadır günleri!

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Altınoran'da ev aldıran çadır günleri 10 - 11- 12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Projede Çadır Günü'ne özel yüzde 30 indirim sağlanıyor.

Altınoran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş, Ankara Çankaya’daki Altınoran projesinde kalan daireleri çadırda satışa çıkarıyor. Altınoran Çadır Günleri başladı.

Noran For Travel Turizm adres Haberi

Noran For Travel Turizm adres

Noran For Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nagem Naser A Imhamad Najm tarafından kuruldu. 

Noran For Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak,...